Un lucru de ştiut de toaata lumea este faptul că instalaţiile GPL reduc durata de viaţa a motorului. Asta pentru că benzina avea şi rol de ungere, pe când gazul este un combustibil uscat. In aceasta situatie se duc segmentii.
Raspunsul tau nu ma ajuta cu nimic. Si ca fapt divers, motorul a fost segmentat in urma cu 5000 km.
Se poate. Asa este cand esti setat ca le stii pe toate. Crezi ca ce spun altii sunt prostii dar si intrebi ca sa te afli in treaba. Si ce daca ai schimbat segmentii? Arderea gazului, care este uscat, ii erodeaza mai repede. Benzina are in ea uleiuri si ceara. In masura in care segmentii se duc motorul va trage mai greu. Oricum, un om educat ar fi spus: "Multumesc, dar nu asta este raspunsul pe care-l asteptam!". Un needucat spune "Raspunsul tau nu ma ajuta cu nimic". Asta-i diferenta!
Nu am cum sa multumesc pentru un asemenea raspuns. Daca imi raspundeai cu ceva legat de intrebarea mea, era altceva. Ce mi-ai spus tu nu are nicio legatura cu ce am intrebat eu. Si daca te-ai informa mai bine, chestia cu arderea e un mit (ma rog, asta e alta discutie). In fine, ca un needucat ce sunt, iti urez seara faina!
Http://www.mayra.ro/mayra-recomanda/de-ce-sa-spui-multumesc/
Dacia. Rezultatul a venit dupa realimentare. Motorul a inceput sa mearga mai silentios, fara vibratii si cu o performanta sporita. Cand merg la un drum scurt economisesc de la 1 la 1.5l. Sunt multumit. http://bit.ly/2g5UZo8
anonim_4396 întreabă: