| Havi a întrebat:

Salut,am luat recent un audi a4b8 cu motor de 1.9 tdi 130 cp si parca nu trage, de la 0-100 merge acceptabil, nu grozav dar merge, dar de la 100 in sus merge foarte greu, motorul nu e stricat, este posibil sa fie de la turbo? Ceva idei? Chiar si daca apas pedala la maxim turatiile cresc usor incet, in orice caz daca turboul era stricat nu ar fi trebuit sa mearga si mai rau de atat? E prima data cand am de a face cu asa ceva.Mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| Hkhtfcvhu a răspuns:

Posibil sa fie infundat turbo, am patit si eu, am mers cu a 3 a la 3000 de ture a scos fum si dupa a mers brici

| Havi explică (pentru Hkhtfcvhu):

Și eu m-am gândit la fe dar nu cred, de exemplu eu in a 3a i-am dat 4000 de ture am mers cu 100 la ora dar de acolo incolo foarte greu, nici nj pot da mai mult de 140 km

| Hkhtfcvhu a răspuns (pentru Havi):

Eu am avut un a4 b6 1.9, la mine a functionat

| Hkhtfcvhu a răspuns (pentru Havi):

Încearcă eventual o diagnoză la tester poate apare ceva

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Din cer sp[ui pe aici, turbo ar fi problema, asta asa la prima strigare.
Verifica iesirea din turbina, toate conductele si galeriile si vezi sa nu fie ceva desfacut, sau slabit, coliere, frtune, tevi crapate etc.

Asta de al turbina si pana unde intra in admisie.
Daca turbina este defecta sau un furtun este desfacut, exact asa face cum ai aratat tu si nu merge mai rau de atit.

Deci ori turbina nu mai baga, sa fie infundata nu stiu, nu am experineta, dar daca un frtun, teava pe care turbina baga aer este desfacut, asta stiu sigur ca ala este simtomul ce ai descris tu, nu se accelereaza ca nu are cum, nu poate, si vezi lipsa de putere.