| KRiSSy2000 a întrebat:

Salut,
Am o curiozitate, daca am o skoda din 2012, dar am 2 chei fara butoane, oare este posibil sa ii fac o cheie cu inchidere centralizata?

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca masina are inchidere centralizata cu telecomanda, poti programa chei noi cu butoane.
Daca nu are, atunci trebuie sa montezi kit de inchidere cu telecomanda, OEM sau aftermarket.

| SuNaM a răspuns:

Skoda dau optiunea asta din fabrica si mai ales pe 2012. Acum faptul ca tu nu ai chei cu telecomanda este din cauza ca ori tu ori cine a avut masina inainte le-a pierdut. Daca cumva din orice motiv nu ai inchiderea centralizata( dispozitivele acelea montate pe/ in usi) kitul costa undeva la 200 de lei si telecomanda depinde de unde o iei, dar poate fi intre 120-500 lei. Montajul si programarea cheii costa si ea vreo 200. Dar tinand cont ca sunt 99% sigur ca skoda ta are deja mecanismele de inchidere centralizata, vei plati doar cheia si codatul cheii pe care le poti face de unde iei cheia.

| KRiSSy2000 explică (pentru SuNaM):

Am fost cu mașina la un electrician si mi-a spus ca masina nu are aceasta functie si ca imi trebuie kit?

| KRiSSy2000 explică (pentru KRiSSy2000):

Fără "?"

| SuNaM a răspuns (pentru KRiSSy2000):

Păi avea închidere centralizata înainte?