| FulgerMQ a întrebat:

Am o intrebare: Am o motocicleta Ducati pentru copii ceva in genu asta: http://www.tookie.ro/motocicleta_ducati_gp_new-1-large.j pg
A mea este pe curent cu acumulator, o pot face pe benzina?
Daca da de ce as avea nevoie, unde o pot face, la un serviceauto?

Răspuns Câştigător
| Georgel26 a răspuns:

Da, recunosc ca asa este. exista acel tip de motocicleta numit pocket bike, dar este gandita de la inceput din fabrica sa fie pe benzina, si cred ca are chiar motor de drujba pe ea, insa trebuie schimbat chiar totul pe a ta ca sa o faci pe benzina ceea ce nu e deloc profitabil si sigur pentru ca nu stii ce urmari vor avea modificarile si nu poti fi sigur de durabilitatea si siguranta lor.

O zi buna big grin

2 răspunsuri:
| Georgel26 a răspuns:

Salut! Chiar nu cred ca o poti modifica pentru benzina.In primul rand ai nevoie de un motor de 49, care oricat de mic ar fi, va avea nevoie de mult spatiu in acrena alaturi de celelalte componente mobile. Apoi urmeaza plasarea esapamentului si a rezervorului care din nou ocupa mult spatiu si de asemenea are o greutate destul de mare pentru carena care probabil e facuta din plastic.In plus de toate astea, nu stii daca roata poate suporta un cuplu facut de un motor de 49, avand in vedere ca ea a fost constituita pntru motor electric fara sa mai mentionez toate elementele electrice(faruri, ceasuri de bord). Deci cea mai buna solutie:cumpara una de ocazie pentru ca mi se pare putin probabil sa poti instala motor cu ardere interna pe asa ceva.Bafta

| FulgerMQ explică:

Eu am vazut motociclete tot de marimea ca a mea pe benzina.