| Gino202 a întrebat:

Salut,am și eu o problemă,de azi am început să lucrez pe tir în Germania și îmi este foarte greu când stau în cabină așa singur,îmi e greu de familie, plâng fără să vreau și nu știu ce să fac, aveți ceva sfaturi? mulțumesc

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"lucrez pe tir în Germania și îmi este foarte greu... aveți ceva sfaturi?"

gândește-te la momentul in care o să numeri banii de salariu. Ar trebui să-ți treacă orice!

| just4ubr2015 a răspuns:

Indiferent cat te platesc familia e familie si timpul pierdut fara ei nu iti poate recupera nici un ban.cauta un loc de munca in tara si fi alaturi de cei dragi lasa banii ca se fac dar timpul impreuna nu se va mai intoarce

| johnnny123 a răspuns:

Dar cum ți-ai imaginat că va fi viața de șofer de tir?

| Violleta2022 a răspuns:

Cum sa plangi ca muncesti?
Tu crezi ca noi mergem la servici si plangem ca nu suntem cu mama, tata, sau cu copii nostri?
La munca toata lumea merge SINGUR si se focuseaza pe ce are de facut si executat, ca de aia primeste salariu.
Daca nueesti capabil, atunci intoarece-te in tara si ia-ti ceva de munca intr-un colectiv de romani.

| darrio2007 a răspuns:

Asta e viata de tirist. Crezi ca nu poti face față, renunță.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ia-ti o casca wireless si mai suna-ti familia cand esti pe drum. Cand esti in parcari sau cand esti in pauza, suna-i cu apel video sa va avedeti pe camera. Cauta-ti si un hobby cand esti pe drumuri. Sudoku, integrame, jocuri pe telefon, etc.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru just4ubr2015):

Pentru el asta e solutia catre un salariu mai mare si mai rapid. Are el motive intemeiate de lucreaza asa. Nu putem sti ce este in viata lui...

| Maskatu a răspuns:

Așa-i viața de tirist, o zi bună, zece trist.