| b0gdi98 a întrebat:

Salut! Am un passat b6 2.0 4x4... nu conteaza neaparat aspectele astea,etc.
Seara am verificat "apa" si antigelul in vas, dimineata cand ajung la munca. "bam" ridic capota si n-aveam nimic in vas. (habar n -am cati km am mers cu ea asa " Am dus-o la service a zis ca este un furtun spart, l-au schimbat, etc.
Cand mi-am cumparat masina eu nu am verificat capota, ca fostul proprietar a zis ca nu are cu ce sa o desfaca ca e rupta "clapeta" aia sau cum ii zice si am mers pe incredere. Deci problema care ma ingrijoreaza este ca apa fierbe in vas si cateodata scade apoi cand opresc motorul iarasi urca la nivel. Am fost pe la cativa mecanici si mi-au zis ca este arsa garnitura de chiulasa. Tin sa cred ca asa am luat masina & din cauza aia vechiul proprietar a zis ca nu are cu ce sa desfaca capota ca nu stiu. sa nu vad ca apa fierbe in vas happy In total am aproape 6k km facuti cu masina, trage bine, uleiul la nivel s-a.m.d
Am auzit ca este scumpa manopera si nu merita, mai bine cumpar alt motor.dar nah... mai bine trag pe ea... Doresc sa stiu care a mai avut aceasta problema cati km a mers asa cu ea sau ce a facut. Multumesc!

3 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Ai luat țeapă! Ai cumpărat un cazan cu sute de mii de km reali, cu revizie neglijentă spre deloc!

| Rzn13 a răspuns:

Ai luat o fără sa o verifci. Greu sa ai încredere în cineva când cumperi o mașină.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca scoate bule si fluctueaza mult nivelul, e destul de clar ca este o problema la garnitura, sau mai rau, o fisura prin motor. Ramane de vazut daca la iarna iti va da caldura; specialitatea VAG-TDI este sa nu prea dea caldura, cand are o problema cu chiulasa sau o fisura in bloc.

"Am auzit ca este scumpa manopera si nu merita, mai bine cumpar alt motor"
Asta este un sfat destul de prost. Schimbarea motorului e mai scumpa atat dpdv al pretului de achizitie cat si al manoperei. Iar rezultatul unui motor desfacut si remediat fata de cel al unui motor recuperat din dezmembrari este considerabila.