| Auras102737 a întrebat:

Salut! As vrea sa stiu daca merita achizitionarea unui Dodge Caliber(2.0 2009)in 2025

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tu vrei mașină merita, daca nu o vrei, nu merita. Simplu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu am verificat, dar pare un Jeep Compass mai urat, la pret cam mare.
Merita daca gasesti lucruri interesante la el (motor, tractiune, dotari), nu merita, daca vrei doar o masina ca oricare alta. Nu pare genul de masina la care sa gasesti piese pe stoc oriunde, si mecanici care sa stie sa-i deschida capota.

La cum se face mecanica pe la noi, trebuie sa-ti iei ce stie "mecanicul" sa desfaca.

Eu as merge linistit pe un Ford Galaxy sau Opel Zafira B daca m-ar interesa ceva monovolum, sau in cazul unui SUV, Renault Koleos, Opel Antara, VW Tiguan, Ford Kuga.
O masina exotica nu prea vine cu avantaje, mai ales cand vorbim despre una veche. S-ar putea sa cam uite de ea importatorii, si sa nu gasesti multe piese, cel putin de caroserie.

Acum cativa ani am avut un client cu Hyundai Pony coupe, lovit lateral. Aproape 2 ani am cautat piese pentru ea, nici dezmembrarile nu aveau. A ajuns la fier vechi, desi era accidentata minor, iar tehnic era foarte buna.

| gabicoo a răspuns:

Vrei să joci în familia Bundy? Ei aveau un Dodge.

| siriusblack98 a răspuns:

Daca nu vrei sa iei piesele pe comanda speciala direct din America si sa le platesti la pret de caviar auriu, stai cuminte.

| Cipi1212 a răspuns:

Ce este Dodge Caliber?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Dodge caliber produse in europa.
Motorizari inclusiv de vw 2.0 diesel
Piese peste tot ca la orice alta marca europeana.
Preturile sunt la fel ca la cele europene.
Am reparat ocazional Caliber diesel manual fara nimic special fata de europene.
Fiind un cross-over are garda inalta la sol dar rotile alea mari,deterioreaza repede sistemul de franare directie etc.
Interior aproape identic cu Dacia la cap calitate,plastice, aspect, greieri etc.
Sunt multe alte masini mai economice daca asta vrei, mai silentioase, daca nu este neaparat necesara garda inalta.