| RaresDenis a întrebat:

Salut! De ceva timp tot cautam un mijloc de transport electric pentru bunica mea pentru ca o cam dor picioarele cand parcurge distante mai maricele.M-am gandit ca un triciciclu electric MoveEco 250 (Tuk-Tuk) ar fi o alegere buna pentru ca are si o mica bena si in mare parte este mai buna la tara pentru bunica mea decat un automobil din acela pentru persoanele cu dizabilitati.As dori sa va intreb daca are puterea sa urce o panta cu inclinatia de vreo 10% si daca merita.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ea abia se tine pe picioare si tu vrei sa i cumperi porcarii crezi ca va putea ea sa mearga pe asa ceva? Cumpără i o motocicletălaughing

| Violleta2022 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ea despre acest lucru, fiindca batrani sunt reticenti la biciclete, triciclete sau chestii pe care cei tineri la folosesc.
Ideal este sa-i cumperi un scaun electric special pentru batrani sau sa o luati voi cu masina si sa o duceti unde are nevoie, atunci cand are nevoie.
Vorbesc din experinta, fiindca am avut aceeasi problema cu mama mea, care a refuzat categoric sa conduca orice electric si a preferat sa se chinuie sa mearga singura.
Arata-i ei si intreba-o daca ar sofa asa ceva!

| MarinDaniel a răspuns:

Triciclul electric MoveEco 250 (Tuk-Tuk) ar trebui sa aiba suficienta putere pentru a urca o panta cu o inclinatie de 10%, deoarece acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate in orase si zone urbane. Tinem cont ca este un triciclu electric si ar putea fi nevoie sa se adapteze viteza sau sa se foloseasca putin mai multa energie pentru a urca panta.
In ceea ce priveste daca merita, depinde de nevoile si preferintele bunicii tale si de cei care il vor utiliza. Merita sa verificati caracteristicile si specificatiile triciclului pentru a vedea daca se potriveste nevoilor bunicii tale si sa va asigurati ca exista un dealer sau un service in apropiere pentru intretinere si reparatii.