Ar fi bine sa mai faci niste chestionare si mai ales legislatia in vigoare. Nu iti vei mai face asemenea probleme, in acest caz, destul de simple.
Deci un raspuns de rahat fara sa mi zici punctual care ar fi rezolvarea la dilemele mele. Dar este mai bine sa comentam fara sens
Aaaa, ok. Deci avem nevoie de instinct la volan, nu de reguli clare sau poate de niste indicatoare. Tu nu ai fost la inceput tot in acest punct? sau te ai nascut direct cu mana pe volan?
Serios? eu doar in zona mea am gasit din prima 10 intersectii de genul, unde se putea pune indicator linistit, dar nu este deloc.
Eu doar am facut chestionare pana am invatat raspunsurile, condusul ma descurc foarte bine, imi dau seama de ce se intampla in jurul meu.
Pe scurt, NU, nu am fost niciodata in acel punct si DA, m-am nascut cu mana pe volan.
))) deci tu vii sa mi dai sfaturi cand tu doar ai tocit raspunsurile la chestionare si ai condusul in sange. Ok, mersi de ajutor
Hei, nu o lua in nume de rau, eu iti zic ca pe sosea trebuie sa te bazezi pe instinct la orice, fie o chestie marunta precum tipul de drum, fie sa observi comportamentul celui din fata ta.
Https://www.google.com/......14t/data=! 3m8! 1e1! 3m6! 1sCIHM0ogKEICAgIDa87vK9gE! 2e10! 3e11! 6shttps:%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2Fgpms-cs-s%2FAB8u6HbTyu4Fac5nKUaX6Ug9Wic2K-Ok1rUsIe--5Aa8wxub2UL7laxeA8Eb3Qad-GFiOzt1HiGNZ--JOWk7S672uN613f1N0RrTGvfn8OWUxlqMpv5yihg2NFvUhhiHeEBzRBMfbYynEw%3Dw900-h600-k-no-pi18.861762636833646-ya84.4712466771498-ro0-fo100! 7i7680! 8i3840? entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDcwNy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Probabil cel mai bun exemplu. Sa luam cazul in care eu ies de pe drumul local/comunal (cel galben) si vreau sa merg la dreapta. Nimeni nu are indicator, deci in cel mai rau caz as putea crede ca este nedirijat --> adica pot sa merg linistit la dreapta. Si in locul celui care vine din stanga si teoretic continua pe drumul judetean, as putea crede ca trebuie sa dau prioritate de dreapta celui care iese de acolo. Deci la lucrurile astea practice ma refer, asa teoretic legea are sens, dar practic drumurile nu sunt semnalizate in asa fel incat sa intelegi tot ce se intampla. Un semn de cedeaza ar rezolva multe.
Trebuie sa dai click pe prima parte, la începutul link-ului.
Ti-am raspuns destul de clar. Daca esti mojic si nu ai inteles nimic, e problema ta.
Eu am descris niște situații concrete, tu îmi zici sa mai învăț codul rutier și să fac chestionare. Adică la niște întrebări îmi dai răspuns generalist, pentru că, am impresia că nici tu nu știi răspunsul, punctual. Deci te bagi in seama degeaba.
In primul rand prioritatea nu se acorda in functie de rangul drumului: autostrada, drum european, drum national, drum judetean, drum comunal (local), etc. Singura prioritate totala se acorda cand iesi de pe tarla si din curti.
Proritatea se acorda conform semnelor de circulatie, iar in lipsa acestora se acorda prioritate de dreapta, indiferent de rangul drumului.
Totusi trebuie sa fii atent ca sunt cazuri cand semnul de circulatie lipseste din diferite motive, iar cei ce circula pe drumuri de rang mai inalt spun ca au prioritate. O privire la intrarea celorlalte drumuri sa vezi ce semne au, nu strica.
Lasa-l in pace pe el, ca e cu haur, cu Simeon, cu strainii ne fura tara, de astea...
Numele meu este Debra George, am văzut profilul tău aici și aș dori să-mi răspunzi imediat (sgtdebrageorge@gmail.com) pentru o conversație urgentă.
Wow, ai auzit de Reddit! Ma declar KO, e runda ta.
Prioritate de dreapta in lipsa unui indicator.
Desi au inceput sa se puna indicatoare in intersectii, mai ales cand intri pe un drum national, din sat.
Ia de invata toata Legislatia Rutiera ca acolo scrie clar cui acorzi prioritate si chiar explica de ce se soseaua principala are prioritate samd.