| cosmindiaconita a întrebat:

Am 11 ani si ma intreb ca daca imi cumpar un atv de 125-200 cmc l-as putea conduce pe drumuri publice, judetene, etc, fara vreun permis sau alt ceva? si daca da ce as putea face? mai multe raspunsuri! dau funda!

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu o sa-l poti conduce pe drumurile publice. Conform legislatiei rutiere trebuie sa ai cel putin 16 ani si sa ai permis de conducere pentru subcategoria B1. Numai bine!

| Ciprianch28 a răspuns:

Nu poti conduce un atv la 11 ani iti trebuie categoria A1 pentru motoare de la 50cmc pana la 125cmc iar apoi categoria A daca vrei sa conduci un motor de peste 125 cmc iar tu nu poti lua un asemenea permis pentru ca nu ai 18 ani nici macar A1 si nici macar legislatia de scuter pentru maxim 50cmc.

| alinius a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iei cartea in mana si sa inveti la varsta asta. Tu nu stii cu ce se mananca ghidonu la bicicleta si tu vrei atv de 200cc, la caree dai de schimbat-or de viteze, ambreiaj si multe chestii.
si referitor la permis si etc, djstone are dreptate. ce e peste 50 de cc iti trebuie permis a1 si a si cel putin 18 ani, asa ca mai ai 7 ani de asteptat pentru 200cclaughing
spor la scoalatongue

| Ciprian a răspuns:

Nu ai voie sa-l conduci. Esti prea mic pentru un atv, nu ai voie sa conduci pe drumuri publice si permis nu ai cum sa obtii la varsta asta. O zi buna!

| angelo200 a răspuns:

125-200cmc e mare pentru tine si cred ca iti trebuie permis dar 200 cmc e prea mare

| B0GDI a răspuns:

In primul rand parintii tai nu ar trebui sa iti cumpere unul asa mare si oriec prost isi putea da seama ca nu ai voie dar tu ai postat intrebarea doar sa te dai mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. nu ai voie, poti de la 16 ani parca sa poti conduce unele de 50cmc. si mai trebuie sa dai un test sau ceva in genul.

| Robert5678 a răspuns:

Cam nicicum...ai 11 ani ma, ce ATV vrei, abia o sa poti sa ii tii volanu in mana, si mai vrei si sa-l conduci pe drumuri publice?

Stai pe fundu tau...

| RrobByy a răspuns:

De 110cc e bun

| Alexzadon a răspuns:

Ba asteapta pana la 16 ani si faci legislatia si dupa aia poti conduce unde vrei

| Daryus_9165 a răspuns:

Dj stone spui gresi, pentru atv trebuie B1 nu A1...A1 este pentru scutere

| westidee a răspuns:

Salut! Si eu am tot 11 ani si stiu ca nu avem voie pana la 16 cu atv sau scooter de 150-200cc, m-ai ales pe strazi.Dar avem voie pe trotuar cel mult, sau pe camp mai bine cu cel de 30cc.multumesc!