|

Salut TPU! As avea o intreabre pentru cei pasionati de tuning! De unde as putea cumpara tuning pentru Ford Focus MK1 SEDAN 1.8 TDDI? E compatibil cel de pe Hatchback pe Sedan?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ebay - amazon

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pasionati de tuning sunt multi dar cunoscatori putini, si eu tot pasionat sunt.
Acum ar trebui sa definim acest tuning si ce inseamna el, dar nu o fac pentru ca nu exista o definitie unanim acceptata ci voi da exemple despre ce cred eu ca inseamna acest ansamblu complex de modificari care inseamna tuning.
Japonezii au fost primii care au lansat moda body kiturilor dar inseamna acesta tuning? ei bine nu prea.
Tuningul in opinia mea si doar a mea, ar trebui sa raspunda cerintelor atat tehnice cat si estetice ale automobilelor.
De ex. atunci cand se mareste puterea motorului (mai multi KW/CP) ai nevoie in majoritatea cazurilor de transmisie noua (kit ambreiaj, volant dupa caz, cazuri extreme modificarea cutiilor de viteze etc), sistem de franare imbunatatit, deci ce am facut de ex. schimband interne ale motorului cu unele mai avansate? am ajutat la cresterea cailor putere, dar implicit ma ocup si de partea de siguranta respectiv franare, ma ocup si de partea de evacuare cat si o mai buna repiratie a motorului, ma ocup apoi vrand sa ajut aerodinamica si montez un body kit, dar atentie un kit dedicat de la un producator de renume, pentru ca un body kit facut de un noname ajuta masina sa aiba un look mai placut sau mai agresiv, un body kit gandit si testat ajuta masina inclusiv la imbunatatirea performantei pe circuit, daca urmariti FIA WTCR veti vedea ca sunt masini de serie carora li s-au aplicat modificari masive la motor dar si la exterior, praguri, bara fata spate spoilere, eleroane etc de ce? pentru ca ajuta.
Deci tu vrei de fapt un tuning de acesta care se bazeaza pe plastice nu pe motor!
Poti gasi si aici in Romania pe olx de ex. persoane care au dat aceste plastice jos de pe masini, sau pe ebay, sau pe amazon, sau pe alieexpres sau pe siteuri specializate pe astfel de plastice sau mai poti daca ai dare de mana sa mergi la ateliere specializate si sa-ti faca pe comanda din fibra de sticla, oricum ar fi ele costa, de la piesele in sine, la vopsit, la montat etc
...2007 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa cumperi tunning?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Caută pe internet despre tuning la modelul Ford focus mk1, există firme specializate care se ocupă cu așa ceva.
Nu contează caroseria. Doar, sistemul de frânare trebuie schimbat, eventual umblat la suspensii pentru a le întări.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează