|

Salut TPU! Cum pot schimba "limba" la computerul de bord de la masina?Detin un Golf 5 din 2004 origine Germană.Știți cumva cum as putea sa-l schimb eu?Inca ceva, daca cumpar un EML 327 pentru a verifica erorile din bord ce spuneți va merge? Imi va spune de la ce provine eroarea exacta?

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Limba computerului de bord se schimba din diagnoza (VAG COM/VCDS).
Exista posibilitatea sa existe un meniu al computerului de bord din care sa poti schimba limba, dar nu stiu daca exista pe acest model, oricum, poti incerca sa aspesi sau sa tii apasate pe rand butoanele de la computer de bord (maneta de stergatoare) exista posibilitatea sa-ti apara un meniu si acolo sa ai ceva setari, dar repet, nu stiu sigur daca exista aceea setare, dar poti incerca.

Cat despre EML 327, nu te astepta sa ai erori foarte exact, tind sa cred ca vei primi doar codul erorii si de acolo va trebui sa cauti tu pe net numele erorii, dar din nou e doar o banuiala.
Oricum am auzit ca aceste inferfete pica cam des, acum nu stiu daca e vorba fix despre acest model sau nu.
Iti recomand sa cauti parerei pe Google despre aceasta diagnoza, asa vei afla mai multe raspunsuri din partea utilizatorilor.
In schimb, daca ai un laptop eu iti recomand sa achizitionezi o interfata VAG com, VCDS, una mai bine facuta, si o sa fii multumit de ea.

1 răspuns: