Ce ai aratat tu este Pentru fata stanga, STRUT Suspension sport pentru e46 asa cum zici cai masina ta.
Daca cauti sa cumperi dupa numarul asta nu vei mai gasi nou, pentru ca probabil au schimbat part# asta. Poti gasi folosit, dara acu depinde si cati km are masina de la care a fost luat.Nu este stabila masina adica? Nu e stabila la ce anume te referi? Este o suspensie tip sport deci nu-i confort, o sa fie nitel mai rigida daca ai suspensie sport.
Nu trebuie sa incurci amortizoru asta cu suspensia, suspensia nu este doara acest amortizor, suspensia este tot ce se afla acolo arc, strutu asta sau amortizor cum zici, bratele alea si tot cei pe roata si in jurul rotii unei masini.Cand spui suspensie nu te referi strict la acst amortizor, is o multitudine de piese care alcatuiesc suspensia, si cu cat is mai multe cu atat asigura un confort mai sporit.La cele sport suspensia este cum am spus mai rigida.
Daca tu ai pe masina o suspensie sport tot aia trebuie sai pui.Eu am cautat dupa nr asta ce l-ai dat tu si asa am gasit, dar sigur nu dupa radio sant, am gasit descrierea acestui strut.sau folosit pe masinile astea e46 din 2000 sau cat scria ca am si uitat 98 pana in 2005 acest tip de strut cu numarul asta.Bineinteles ca fabricantu are si noi dara cu alt nr pentru aceste masini.
Cum am zis nu gasesti nou cu numarul asta, doara folosit. Daca te duci la reperesentanta or sa-ti zica uite asta este amortizoru pentru masina ta si tu daca te vei uita la el o sa vezi alte numere.
Nu mai sta așa bine pe curbe ca înainte se inclina puțin, eu am găsit amortizoare Sachs după codul vechi cu urmatorul cod 290947 stânga și 290948 dreapta cu eticheta albastra ce le am pe mașină de doua zile, dumneavoastră ziceți că cel vechi era sport, adică să cumpăr M-tech?
Eu am spus ca ce ai aratat tu numarul ala, deci ala este part# ei ala este sport 100% garantat.Si am uitat sa te intreb ce amortizoare ai gasit tu? Adica is noi sau folosite? Daca is folosite atunci nu mai are rost sa discutam pe aici, normal ca un amortizor folosit n-are cum sa fie si bun, sau sa functioneze ca si unul nou.Amortizoarele cand le schimbi se pun noi,asta asa ca idee si bucsele alea si tot cei pe la suspensie. Piese folosite sunt table ceva caroseria masinii un fier acolo care nu conteaza cai nou sau folosit. Dara amortizoare si mai stiu si eu ce piese la motor,transmsie se pun noi.
Alta intrebarea ar fi cine ti lea instalat? Au fost stranse? Este posibil sa nu fie stranse bine, dara in acesc caz sar auzi ceva zgomote, deci daca nu se aude nici un zgomot atunci alea is.
Altceva ar fi arcurile sa nu cumva sa fie arcurile slabe, pentru ca arcurile dupa ceva ani buni se mai slabesc si ele, deci daca masina este f veche ar trebuie sa fi schimbat si arcurile odata cu telescoapele tot noi nu cu acuri vechi, ca astea folosite pot fi mai rele decat ce ai tu pe masina.In general nu ai cum testa amortizoru sau arcu daca e cum ar trebuie sa fie, asa cand te uiti la ele da spui is brici, dar nu-i deloc asa.Deci arcuri si abortizoare NOI. Dupa o sa mearga ca inainte
Sunt noi amortizoarele, după codul vechi asta am găsit pe internet 290947 și 290948 (in descriere scria :varianta osie sportfederung și mai jos puțin sasiu: pentru vehicule cu echipare pentru drumuri rele și am cumpărat, arcurile nu sunt moi pentru că înainte chiar și cu amortizoarele curse era mai stabila mașina și mai rigida puțin, mă gândesc să iau unele M-tech posibil sa fie varianta de la astea de le-am avut daca la fel nu mai găsesc și probabil că o să rămân și cu astea pe cap că nu cred că sunt mulți care dau 530 de lei pe un amortizor
Cei de la care am cumpărat m-au întrebat dacă nu vreau M-tech că după seria mașinii mi-au zis că vin și cu amortizoare sport din fabrica dar am zis că dacă după codul ăla vechi de pe amortizor mi le-a dat pe alea am zis că fac treabă bună dar se pare că nu prea a fost buna.am gândit că la drumurile din Romania sa le iau pe alea pentru drumuri rele că na am băgat și codul vechi și să nu schimb nimic
Daca aia tiau spus ca aste is ameortizoarele atunci alea sunt.Restu ca ti se pare tie ca nu stiu ce face in curbe aia poate i asa,nu stiu sa ti se para doara.
Dra cel mai indicat este sa intrebi pe aia de la reprezentanta bmw aia stiu exact ce nr de amortizor trebuie la masina ta.Tu mereu cand vrei sa schimbi ceva primul lucru este sa-i intrebi pe aia,nu trebuie neaparat sa si cumperi,te duci spui vreau sa stiu cat costa X piesa, apoi aia iti zic, tu spui ce nr are, aia pot sati si arate, sau daca nu le ceri tu sa-ti arate piesa sa vezi daca este ca sia ta, asa afli ce ner ce piesa trebuie exact.