| Saibot95 a întrebat:

Peste cateva luni dau pentru permis categoria B si am o nelamurire! Am 17 ani si stiu ca pot sa dau cu 3 luni inainte sa fac 18 ani dar chestia este urmatoarea :am inteles ca scoala dureaza o luna-o luna jumatate dar pana sa implinesc 18 ani am voie sa conduc?

8 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Te poți înscrie la școala de șoferi cu 3 luni înainte de împlinirea vârstei de 18 ani, dar nu te poți înscrie în examen decât după ce ai împlinit 18 ani.
Pe mine m-a luat instructorul de acasă la 8 dimineața, chiar de ziua mea și m-a dus să mă înscriu laughing

| Master1ro a răspuns:

Salut,
Scoala dureaza minim 5 saptamani.
Da, poti face sedintele de condus dar nu o sa poti sa dai examenul decat dupa ce o sa implinesti 18 ani si o zi!

| Saibot95 explică (pentru Master1ro):

Serios? eu credeam ca dau examenul dar am auzit ca nu ai voie sa conduci pana la 18 ani!
ce naspa! in America de Nord se conduce un autovehicul incepand cu varsta de 16 ani

| Master1ro a răspuns (pentru Saibot95):

Nu am mentionat ca poti incepe scoala de acum pentru categoriile A, B, C si E la categoria D find necesar 21de ani.

| TDman a răspuns (pentru Saibot95):

Mai nou, ai voie sa conduci daca ai peste 16 ani, cu un adult cu minim 1 an de condus in dreapta, dar nu pe soselele nationale... enjoy laughing

| Pufffx a răspuns:

Da poti sa incepi sa faci orele pentru condus cu 3 luni inainte sa implinesti 18 ani, dar dureaza o luna jumate - douo orele plus ca te programeaza foarte greu l sala si la oras la mine varmiu si-a bagat dosaru pe 2 si la programat peste 3 saptamani la sala si pe urma peste una l oras si cam acolo ajungi la 3 luni.

| Wlan a răspuns:

Scoala o poti incepe cu 3 luni inainte de a implinii 18 ani, se fac cam 15 sedinte din care poti pastra si dupa sala, si nu, nu iti programeaza orasul tarziu, asta depinde de mai multi factori. In orice caz, trebuie sa ai varsta corespunzatoare inplinita pentru a circula cu autovehiculul. Daca te-ai pus deja pe treaba, sigur o sa ai permisul in portofel de ziua ta. Bafta!

| Saibot95 explică (pentru Wlan):

Multumesc!