| Bursy a întrebat:

vreau sa imi spuneti chiar daca nu am 10 clase tot pot sa-mi iau permisul ca am auzit ca a mers unul si nu avea 10 clase si nu la primit, dar daca ii dau multi bani imi pot lua permisul? funda.

Răspuns Câştigător
| CosminC86 a răspuns:

Poti sa dai de permis si la 17 ani, dar carnetul il vei primi cand implinesti 18 ani. Nu conteaza studiile, conteaza doar sa stii sa scrii si sa citesti!

Scoala de soferi dureaza minim 5 saptamani (sau mai mult daca pici examenele)

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pun pariu ca vrei sa ajungi sofer pe camion de aia ti-e frica cu studiile, aveam si eu nedumeriri in privinta asta dar am si 10 clase. Ne faceam de ras daca trebuia sa avem un minim de studii pentru permis stiind ca noi platim banii pentru obtinerea lui.

| 0rlando a răspuns:

Să-i dai mulți bani cui? Dacă nu știi să conduci, nu iei permisul și cu asta basta.
Studiile nu contează, important este să știi să scrii și să citești, altfel e clar nu ai cum să înveți pentru permis și nici să dai examenul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incompetenti! daca nu ai fost in stare sa treci de clasa a 10 si ai ajuns deja la 18 ani, da, ai dreptul sa omori oamenii cu masina! Felicitari!

| Assu53 a răspuns:

E o porcarie cu 10 clasewinking asa ar vrea ei sa faca, dar nu e nimic scris nicaieri, deci poti sa iti iei permisulwinking cel mai bine du-te si intreabawinking aa si inca ceva, nu poti sa dai niciun examen pentru scoala de soferi daca nu ai implinitit 18 aniwinking ( din propria experienta) cam in 2 luni ar trebui sa termini cu eawinking, sper ca ti-am fost de ajutor

| DinGri77 a răspuns:

La dosarul pentru examenul de permis auto nu se mai cere nici o diploma sau certificat de absolvire al vreunei scoli. Bafta!

| Bursy explică:

Daca vrei sa stii sunt in clasa 7 ma dibol intrebam doar