| MCiroM a întrebat:

Vreau si eu sa-mi instalez o statie in atutoturism.Cum instalez si eu cablu romote? toate le stiu, dar despre acest cablu nu am inteles nimic.va rog cu mai multe explicitate! mersi

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Nu ai citit cu atenţie! Ai trei variante :
1- La ieşirea remote de la CD ( dacă are asemenea ieşire )
2- La ieşirea pentru comandă la antena automată ( cea cu motoraş ) iar când acţionezi tasta corespunzătoare antenei firul va primi tensiune de comandă şi va fi pe post de remote pentru staţie.
3- Printr-un întrerupător legat la un plus ( de exemplu unul din plusurile de alimentare ale CD-ului )
Amintesc că orice intervenţie făcută la orice instalaţie electrică trebuie făcută de către cei care au studiu în domeniu electricităţii datorită riscurilor de incendiu ( la autoturisme în special )!

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Cablul de remote este pentru controlul alimentării staţiei în cazul tău şi reprezintă acea comandă de stand by. Dacă nu ai tensiune pe acest fir staţia este în aşteptare ( consumul este foarte mic ) şi este montat pentru a proteja bateria în special. Îl poţi folosi legat la aparatul audio pe care îl ai la bord ( cd, cass etc ) pe ieşirea remote sau firul pentru antena automată, sau pe firul galben în general folosit pentru plusul de după contact ( adică ai tensiune numai cu contactul pus ) dacă nu : pe un simplu întrerupător de la plus acţionat atunci când doreşti să foloseşti staţia.

| MCiroM explică (pentru Arthur):

Si cablu remote unde ilunesc la aparatul audio?(cd)

| MCiroM explică (pentru Arthur):

Mersi mult...

| Arthur a răspuns (pentru MCiroM):

Nu ai citit cu atenţie! Ai trei variante :
1- La ieşirea remote de la CD ( dacă are asemenea ieşire )
2- La ieşirea pentru comandă la antena automată ( cea cu motoraş ) iar când acţionezi tasta corespunzătoare antenei firul va primi tensiune de comandă şi va fi pe post de remote pentru staţie.
3- Printr-un întrerupător legat la un plus ( de exemplu unul din plusurile de alimentare ale CD-ului )
Amintesc că orice intervenţie făcută la orice instalaţie electrică trebuie făcută de către cei care au studiu în domeniu electricităţii datorită riscurilor de incendiu ( la autoturisme în special )!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un service auto-electro. Daca nu stii ce face un remote la o statie auto, esti in stare sa dai foc la masina!