Salut Cosmin, sper ca esti bine. Tu ne intrebi de achizitionarea unui vehicul destul de vechi, care potential va avea foarte multi kilometri la bord. Oricine ti-ar raspunde logic sa mergi pe varianta cu mai multi caluti. Problema este ca sunt masini vechi. Am avut nu un 1.7 ci un 2.0 si pierdea ulei ca o fantana. Dus la service Opel nu prostii de cartier (eu fiind inginer). Au schimbat simeringrui din cutie etc, dupa 600 km, oprit intr-o parcare la Constanta, curgea uleiul din nou de numai. La un drum de Cluj nu mai tragea, mergea la 90 abi abia si gata. Oprit la un service Opel pe drum. Nu au stiut care e cauza. Si inginerul din mine a deschis capota. Un tub de compresie de la actuatorul de turbo era sarit. Pus inapoi in 2 secunde si am obtinut calutii lipsa inapoi. Iti recomand sa cumperi cu atentie si sa te astepti la ceva intretinere. Sunt masini bune. In special cand auzi ca intra Turbo suflanta cand accelerezi (imi lipseste foarte mult asta, ca am doar masini noi si tampite), dar suierul turbinei nu are egal. Multa bafta si numai bine domnule!
valiZa1 întreabă: