| tulin a întrebat:

Stau la curte,am doi catei in curte,liberi,si dimineata,cand am vrut sa plec, am observat geamul masinii spart.nu am gasit pietre in masina, pasari sau altceva.toate cioburile sunt in interior si putine in exterior.curios,cainii nu au latrat si vecinul meu tine masina in strada si nu a patit nimic. poate fi razbunare?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

2025 fara camere in propria curte? Nasol.
Eu am si pe masina.

Geamul s-ar fi putut sparge si din anumite fenomene fizice, cum ar fi dilatarea de la caldura, mai ales in contextul unui montaj gresit sau a unui obiect care amplifica efectul soarelui.

Sau... A aruncat vreun copil cu piatra la nimereala, si n-au latrat cainii, pentru ca s-a intamplat repede si nu au observat nimic pe aproape (om, galagie). Doar au aparut cioburile pe jos.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde sa stim noi cine si ce dusmani ai tu?

| johnnny123 a răspuns:

Dacă tu nu știi, noi de unde să știm?

| tulin explică (pentru suntserios):

Păi tocmai, nu stiu sa am dusmani, si stau pe strada unde nu cunosc pe nimeni.

| tulin explică (pentru johnnny123):

Păi stau la 20 km de oras si pe o strada unde nu cunosc pe nimeni.

| johnnny123 a răspuns (pentru tulin):

Ok, și de unde am putea să știm noi dacă "e vorba de o răzbunare"?

Noi avem mult mai puține informații decât tine. Dacă tu nu îți poți da seama, cum am putea noi?

| Arthurrrr a răspuns:

Știi pe cineva, care vrea să-ți facă rău? poate să fie și din altă localitate nu neapărat să stea pe stradă cu tine

| tulin explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Posibil fenomene fizice, așa gândit și eu.cat ar costa camerele?

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu ai de unde să ştii cine a spart geamul dacă nu era cineva prin preajma să îţi spună cine era.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru tulin):

Eu acum 5 ani am mers pe 4 camere chinezesti (Sannce) de pe Aliexpress, m-au costat in jur de 700 de lei cu tot cu DVR, kit montaj si un HDD special de 1tb, care stocheaza in jur de 5 saptamani (4 canale).
Ultima data cand m-am uitat, un kit asemanator se scumpise pe la 1200 de lei.

Acum daca ar fi sa imi aleg, as alege camerele wifi fara DVR, doar cu card de memorie in ele, si aplicatie pentru telefon/pc. Chiar ieri ma uitam la ceva modele, acum sunt in jur de 160 de lei bucata, pana pe la 400.
https://www.emag.ro/......D774BQYBM/

| tulin explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Multumesc.am dat funda.