Buggatti Veyron, de ce? Am auzit ca au conceput un model care prinde 503 km. funda
Lamborghini gallardo green goblin. pentru felul cum ararta si cum se aude motorul.f tare.
Nu cred ca ai auzit bine
si cel stock poate prinde mai mult dar e limitat din cauza ca inca nu au reusit sa creeze cauciucuri rezistente la asa viteze
cum sa nu creeze cauciucuri care sa reziste la asa viteze? Aia de la Boneville cu ce merg? Ca sa raspund si la intrebare, nici unu nu imi plac fiindca toate sunt proaste. Nici un supercar nu trece de 150.000 de km fara sa aiba nevoie de motor SCHIMBAT (Nu segmentat)!
Bnbn aici era vorba de masini care se fac in serie iar cei de la bugatti au intampinat probleme la capitolul cauciucuri de aceea un set de patru anvelope pentru Bugatti Veyron costa 26.876 de euro.
Eu zic sa nu mai citesti pe AutoMarket stiri
cauciucurile pentru AeroTT sunt vreo 5000 bucata deci 20.000 toate si masina este cu aproximativ o tona mai grea si are o viteza cu vreo 59 km/ca mai mare, deci sa nu imi spui ca la Veyron-ul ala de fite sunt atat de scumpe cauciucurile. Numai cei de la Automarket mai cred asa ceva!
Ai dreptate imi cer scuze costa 17 mii dolari daca bine am inteles din Man-Made Bugatti Veyron Super Car 3/4 HD oricum e o piesa de inginerie care nu o mai intalnesti la o masina de serie
Cele mai scumpe cauciucuri la masinile de serie sunt la MiniCooper Countryman 4x4 racing! Masina atinge aproape de 300 km/h ora si rotile sunt mici. Dimensiunile alea sunt foarte greu de facut sa reziste la asemenea viteze, din acest motiv rotile originale ajung si la 3500 de euro bucata!
Nu te contrazic dar dupa vizionarea Man-Made Bugatti Veyron Super Car 1/4 2/4 3/4 4/4 HD pe youtube am ramas un pic uimit si la o masina de serie inca nu am mai vazut asa ceva iar pentru clipurile care arata ca mustang, nissan gtr de 1000 HP viper etc si intrec un bugatti da e adevarat dar cat le rezista motoarele+ ca dintr-un bugatti poti cobori imbracat si la costum si in trening dar dintr-o masin modificata sa te dai jos la costum nu prea da bine la imagine...parerea mea ![]()
sa ai o seara placuta numa bine
Referitor la motoare, sunt modificate cu pistoane forjate fiindca altfel nu se poate si rezista mai mult. Veyron rezista in medie 80.000 de km motorul conform producatorului si nu poate fi segmentat deoarece nu are segmenti. Este singura masina fara segmenti de cand nu se mai produce Maybach nu stiu ce model era si la fiecare 5000 se fac revizii, apoi la 80.000 se schimba motorul si sistemul de racire care este cu nu stiu cate radiatoare. La o masina modificata si dusa in 1000 CP schimbi segmentii pe la 50.000 de km dar tot iesi mai bine ca mtorul daca e bine intretinut il duci in 300.000 de km. Referitor la ce ai spus tu cu costumul, nici un mare om de afaceri nu isi ia Veyron ca sa coboare la costum din el. Din cate am observat cu absolut toti marii oameni de afaceri isi iau masini modeste, sau limuzine de lux dar nu de forta. Copii lor isi iau supercaruri, si aia fiind de bani gata nu umbla la costume. Sa ai o seara frumoasa si tu!
Imi bag poola in natia voastra de sinistrati, v-am intrebat care e supercar-ul vostru preferat si de ce, nu am nevoie de comentariile voastre offtopic despre avelope si alte rahaturi!
Masinile cu motor hemi de peste 6000 sunt foarte jmechere datorita cuplului foarte mare...chiar vroiam sa iti dau un limk de pe youtube cu un mustang sa vezi ce demaraj are in treapta a 3 cu 4 oameni in masina.demential.era supercharger
). deci mustang zic eucamaro ss masini adevarate
In cazul asta range rover tdv8 autobiograpHi cu motor de 4.4
anonim_4396 întreabă:
mariacris98 întreabă:
Aurel100009 întreabă: