Cele de la JL Audio sunt super bune...dar daca vrei bass sa iti spargi parbrizul iti trebuie cateva mii de euro bune![]()
Dar patru boxe si un subwoofer bun sunt suficiente cred eu![]()
Depinde de buget!
Totusi la masina daca vrei bass puternic trebuie sa optezi pentru un sistem minim cu subwoofer+2/4 boxe.Dar trebuie sa te gandesti unde pozitionezi subwoofer-ul(recomandat in portbaga/spate). Apoi trebuie sa ai grija la conexiuni/firele de alimentare ale sistemului sa nu fie prea subtiri!
Totusi sunt sisteme de aplificare care nu necesita neaparat subwoofer dar folosesc difuzoare cu 2-3 căi care pot sa te multumeasca:
http://www.electronic-star.ro/......e_c148.htm
si in functie de ce semnal dai tu de la payer ele se comporta ca atare.
Mai multe detalii poate diametrul locasului pentru dif m-ar aputea ajuta ca sa nu cumperi dif prea mari(diametru).Nu am Logan de aceeam intreb si de locasuri si de buget :D
Spune prima data bugetul, pentru o configuratie buna.
Daca nu ai mai avut pana acum treaba cu car-audio, recomand un pack JBL cu incinta BR, o sa-ti ajunga cel putin o vreme.
Daca intr-adevar vrei performanta, incepe cu un subwoofer Ground Zero si o statie + HU pe masura. Pe langa ele schimbi boxele originale cu ceva de calitate. Eu am avut boxe MTX intr-o masina, in combinatie cu subwooferul (Toxic 2x12"), se auzeau superb, dar singure nu aveau pic de bass (sau aveam eu urechile tabacite de la subwoofer).