| Razvanel93 a întrebat:

Urmatoarea intrebare este pentru posesorii de Ford Ka. Si eu sunt unul dintre ei. Ce parere aveti de masinuta? In afara de consum eu nu am de ce sa ma plang.

11 răspunsuri:
| olixandru a răspuns:

Date tehnice Ford Ca, Date tehnice FORD, afla cat combustibil consuma masina ta pe benzina sau motorina, norma de poluare, consum co2, in functie de capacitatea motorului, cai putere sau kw, ce capacitate a rezervorului are, greutate, inaltimea, lungimea, latimea autovehiculului, in cat timp prinde 100 de km pe ora, in cat timp accelereaza de la 0 la 100 km/h. http://www.vipercar.com/....../index.php

| 0rlando a răspuns:

Nu am Ford Ca, dar de curiozitate, cât consumă urban și extraurban, că dacă mă iau după ce zice producătorul...merg pe lună cu un borcan de benzină laughing
Și ce motor are?
Merci.

| Razvanel93 explică (pentru 0rlando):

Urban...foarte multlaughing intre 8, 5-9 pana la 11 iar extra urban 5, 6-7 daca mergi tare

| 0rlando a răspuns (pentru Razvanel93):

Tulai...zici că-i dacie laughing Merci că mi-ai zis, să mă feresc de el pe viitor big grin

laughing da...1.3 60 HP. La motoru' asta ar fi putut avea un consum de 5-6 in oras si vreo 70 HP. In rest masina e fiabila si intretinereaa ei e foarte ieftina. De exemplu o bucsa e in jur de 15-20 lei daca stii unde sa cauti happy

| 0rlando a răspuns (pentru Razvanel93):

Era bun motorul ăsta nou de pe Lodgy, 1.2 turbo, 115 cai, benzină. La greutatea lui Ca, nu cred că sărea consumul de 5-6.

Cu siguranta nu 900kg are ca-ul

| iKronstadt a răspuns:

Am o Fiesta MK4 (din 1997/benzina/distributie lant), pe aceeasi platforma. Bestiile astea sunt magnifice, crede-ma! Tragi de ele, si nu se plang de munca depusa laughing Sunt foarte fiabile. Eu o am mostenire de la tata. Dar, sa fiu al dracu' daca-mi cumpar altceva pana nu cedeaza "psihic" laughing

| Razvanel93 explică (pentru iKronstadt):

Vai omule mie imi spui? Eu cu inca 3 persoane peste 80 de kg sa vezi tu acolo distractielaughing) nu s-a plans bestia dar a cam obositlaughing))

| iKronstadt a răspuns (pentru Razvanel93):

laughing Da, este adevarat ca nu este o "forta a naturii"winking Dar, macar munceste saraca, si o face pe bune happy

| Razvanel93 explică (pentru iKronstadt):

In afara de benzina nu cere haine, excursii si alte ''probleme'' laughing