anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos daca puteti sa-mi rasp.la o intrebare imp.atat pentru. mine cat si pentru.viitorii cursanti pentru.permisul auto, unde pot sa gasesc cele 3800 intrebari oficiale pentru. examenul teoretic in vederea obtinerii permisului auto, sa le pot vizualiza pe toate o data de la 1...3800 (fara sa ma inregistrez sau sa-mi fac cont pe site-ul drpciv.ro) sau daca a aparut o carte pe piata in acest sens?! Va multumesc.

5 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Ce naiba esti asa stresat este foarte usor la examenul teoretic. laughing Eu am dat vineri un examen pentru motocicleta si m-am amuzat la cat a fost de usor. Tine cont ca eu nu am invatat din noiembrie absolut nimic.

| andrey23 a răspuns:

Incearca sa faci toate intrebarile din editura national si sa le retii. Alea oficiale de zici tu cica ar fi aici http://www.drpciv.ro/ faci cont si undeva prin lista aia din stanga o sa iti apara "Testare examen online". Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate intrebarile le gasesti pe "drpciv", o sa iti intre prin rotatie in timp ce simulezi examenul. Eu am luat azi examenul! De acolo am invatat! Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acele intrebari nu exista.pe drpciv poti face doar teste, nu poti downloada intrebarile. in plus, printre testele oficiale se gasesc doar un nr restrans de intrebari, fara raspuns, care se repeta. si inca ceva... merge fff prost (atunci cand merge happy )

| Yly a răspuns:

Si eu am auzit dar inca nu am gasit nimic pe net.