anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut! Am dat pentru.permis am reusit sa iau punctajul max.pentru.sala? ce pregatiri trebuie pentru.traseu? numai conducere! va rog ajutazima. pa pa

4 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

La traseu trebuie sa fii foarte calm, lucid pentru ca cei cu care dai examenul îti solicita sa executi diferite manevre in trafic si tu trebuie sa stii daca se pot efectua sau nu. Trebuie sa raspunzi foarte hotarat si sa fii pe faza la solicitarile celui ce te examineaza. Eu îti urez mult succes.

| costymaximus a răspuns:

Felicitari pentru sala.Acum urmeaza partea practica, condusul masinii, ce te-a invatat instructorul la scoala de soferi(binenteles cu conditia sa fi avut un instructor bun care sa nu urmareasca doar sa treaca ora, plimbindu-te prin locuri aglomerate unde efectiv nu parcurgi 2-3 km intr-o ora)

| jeff_9730 a răspuns:

In primul rand daca ai o reteta pentru emotii sa o folosesti si in al doilea rand considera ca in afara de tine nu mai este nimeni in masina cand esti la exsamen, adica fii pasiva sau pasiv in cazul acesta daca reusesti sa fi pasiv totul va merge bine.

| EUSIATIT a răspuns:

Da dra vezi ca sunt asa de hoti ca nu ti dau din prima ca asa vor ei. trebuie sa ti gaseasca un nod in papura. si daca nu ai ocolit o groapa te depuncteaza. ca nu ai asezat centura imediat iar iti ia 1 punct... e treba naibii si cu [bisnitarii ] ca asta vor sa le mai dai si lor ceva...

Întrebări similare