Ai grija pe langa ce s-a spus pana acum, sa nu fii fost accidentata asa cum da de banuit pretul ( ca sa atraga ) sa nu fii fost furata, cum s-a mai spus, dar, cu un bun mecanic adus de tine si o atenta verificare a actelor, poti depista daca e ceva, dar nu te ambala, hotararea de a cumpara o vei lua, numai de intruneste toate nevoile tale si alunga banuiala in problema accidentarii sau a furtului; cu bine si "ochii in paispe ", Nu pleca fruntea la cei ca si foo21okur care jigneste din start pe toti sau e din partea vanzatorului sa alunge orice banuiala ca sa serveasca alte interese. Aici fiecare isi da cu parerea sarindu-ti in ajutor pentru ca tie sa iti fie bine si sa nu ai probleme dar DECIZIA cumpararii iti apartine; Mult succes, Lucien.
Nici unul dintre noi nu o sa poata influenta hotararea ta, daca iti place o sa o cumperi sau daca nu, nu.
Un prieten si-a luat un Megane din 2002 cu 160. 000 km full, diesel cu 3000. Asa ca ce spun verii mei de mai sus nu e relevant, si treburile cu "multi km" "suspect" "prea ieftina" sunt chiar idioate. Eu am VW din 2005, noua, si sa moara dracu daca nu am bagat la bani in ea si in revizii ca imi cumparam un Mercedes si are 105. 000km. O sa imi iau la toamna un Audi A6 din 2001 cu 5200, xenon, heliomate, piele, trapa, TOT, chilipir se numeste, dar nu inseamna ca e "suspect". Parerea mea e sa-l asculti pe marsat si apoi pe Roby67 ca sunt baieti destepti. Sa fie bine la toata lumea, fara numar, Solo!
2. 750 de euro? pretul e cam suspect
eu zic ca nu te arunci
1verifica masina sa nu fie furata
2cati proprietari are daca are mai multi de 3 nu cred ca mai e de incredere
3 ori are probleme masina de e asa ieftina
la ce ai spus tu aici dotari, km o iei cu cel putin 5000
Mai, kilometrii nu sunt multi deloc. voi ce credeti, ca masinile alea din 95-96 care au 150. 000, au kilometrajul ok? Mai ales sa fie aduse din afara... si sa fie Diesel (fac peste 30. 000 km/an) mai toti soferii acolo. Pretul e bun, ai grija sa nu aiba hibe.
La bani e convenabil daca este si inmatriculata numai ca, sa stii ca piesele Renault sunt printre cele mai scumpe si mergi cu un mecanic priceput sa inspecteze masina inainte, sa nu te trezesti ca in 2 luni e buna de dus la Remat.
Edvin, nu ai precizat dacă maşina este înmatriculată în România sau nu.
170. 000 km din 2003 e cam multuţ, peste medie, dar sigur o să se găsească destui să spună că au făcut mult mai mult în mai puţin timp (navetişti şi plimbăreţi).
Şi apoi, mai circulă zvonul despre nefiabilitatea maşinilor franceze, iar un lucru autentic: service scump.
Să nu o iei decât după un control amănunţit la un service ALES DE TINE, nu de vânzător. Ai grijă şi la acte (preprietari). Mult succes!
Cam putin.Nu s multi 170. 000 am un prieten are, mi se pare dubios sincer! uita-te la linile masini daca nu a fost lovita. Ia-o la un test drive mergi incet, mergi tare sa vz cum se comporta.