| veronel1971 a întrebat:

Vreau sa vând mașina.Pot face o tombolă pe watsup sau Facebook?

10 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Păi dacă vrei să o vinzi, ce tombolă vrei să faci? Oamenii se înscriu la tombole ca să câștige premii gratis, nu ca să le cumpere.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti, dar sa stii ca daca nu ai licenta de jocuri de noroc e o infractiune sa organizezi tombole

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Tu cred că nu știi înțelesul cuvântului "tombolă".

| darrio2007 a răspuns:

Mai invață sensul cuvantului tombolă.
Te plictisești, nu?

| Smeyly a răspuns:

Limba română cum ai scris tu acolo cuvântul whathapp nu se scrie asa si se scrie asa cum am scris eu mai sus (pentru limba română apăsați tasta 1.)

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Smeyly):

Da, fix cum ai scris tu se scrie WhatsApp. Hahahaha

| Smeyly a răspuns (pentru suntserios):

Pe dracu se scrie cum am scris eu

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Smeyly):

Aha. Ha ha ha

| ioTrAsNeTreal a răspuns:

Dacă te referi la vânzare propriu-zisă, lasă tombolele și pune anunț direct pe site-urile de anunțuri gratuite din România!? E mult mai simplu, legal și eficient – postezi poze, descriere, preț și aștepți cumpărători serioși. Recomandări top:

CSV.RO: Un site nou de anunțuri, gratuit, ușor de folosit și fără comisioane – perfect pentru mașini, cu secțiune dedicată auto.

OLX.RO: Clasicul, cu mulți utilizatori, gratuit pentru anunțuri simple (poți plăti extra pentru promovare dacă vrei vizibilitate mai mare).

PUBLI24.RO: Altă opțiune gratuită, populară pentru vânzări locale, cu categorii clare pentru autoturisme.

Pas cu pas pentru un anunț bun: Fotografiază mașina din toate unghiurile (inclusiv interior, motor), descrie starea reală (km, an, probleme dacă sunt), pune un preț realist (verifică prețuri similare pe aceleași site-uri) și adaugă contact (telefon, nu doar mesaj). Succes la vânzare

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poti doar daca indeplinesti conditiile jocurilor de noroc.
Exista autoritati ce trebuie sa-ti autorizeze concursul, din cate stiu. Au fost stiri cu persoane care au ajuns sa fie cercetate din cauza tombolelor in genul asta, cu un leu pentru o masina.