Păi dacă vrei să o vinzi, ce tombolă vrei să faci? Oamenii se înscriu la tombole ca să câștige premii gratis, nu ca să le cumpere.
Poti, dar sa stii ca daca nu ai licenta de jocuri de noroc e o infractiune sa organizezi tombole
Limba română cum ai scris tu acolo cuvântul whathapp nu se scrie asa si se scrie asa cum am scris eu mai sus (pentru limba română apăsați tasta 1.)
Dacă te referi la vânzare propriu-zisă, lasă tombolele și pune anunț direct pe site-urile de anunțuri gratuite din România!? E mult mai simplu, legal și eficient – postezi poze, descriere, preț și aștepți cumpărători serioși. Recomandări top:
CSV.RO: Un site nou de anunțuri, gratuit, ușor de folosit și fără comisioane – perfect pentru mașini, cu secțiune dedicată auto.
OLX.RO: Clasicul, cu mulți utilizatori, gratuit pentru anunțuri simple (poți plăti extra pentru promovare dacă vrei vizibilitate mai mare).
PUBLI24.RO: Altă opțiune gratuită, populară pentru vânzări locale, cu categorii clare pentru autoturisme.
Pas cu pas pentru un anunț bun: Fotografiază mașina din toate unghiurile (inclusiv interior, motor), descrie starea reală (km, an, probleme dacă sunt), pune un preț realist (verifică prețuri similare pe aceleași site-uri) și adaugă contact (telefon, nu doar mesaj). Succes la vânzare
Poti doar daca indeplinesti conditiile jocurilor de noroc.
Exista autoritati ce trebuie sa-ti autorizeze concursul, din cate stiu. Au fost stiri cu persoane care au ajuns sa fie cercetate din cauza tombolelor in genul asta, cu un leu pentru o masina.
StefStefStef întreabă: