Eu am exact 48 de kg, sunt fata, am 1.65 inaltime si 25 de ani. As putea sa mai iau 2 kg ca sa arat mai cu forme dar sunt multumita, nu am vreun complex in mod deosebit, am invatat sa ma imbrac cu haine care ma avantajeaza si nu ma arata prea slaba. Daca esti baiat, ar trebui sa ai 1, 50 m si vreo 12-13 ani...
Uita-te aici si afli rezultatul:
www.steroids.ro/culturism/greutatea-ideala.html
Ce varsta ai? Ce sex? Inaltimea si greutatea ideala se calculeaza in functie de aceste doua elemente!
La adulti, poti adauga 1-1, 2 metrii la numarul kilogramelor.
Daca esti baiat, ar trebui sa ai aproximativ 1, 50... daca esti fata, aproximativ 1, 35...
Pai eu am 40 de kg si 1. 59(aproape 1. 60)Eu sunt slaba, pe linga una de la mine care are 1. 58 si 55 de kg, dar are si sini si fund! Cica toti o numesc sexy(animala)Mi-am facut un test in care mi-am stabilit inaltimea si este de 1. 65 luind in considerare inaltimea parintilor. Daca vreti sa va aflati inaltimea adunati inaltimile parintilor in cm., apoi imparti la doi si adugi cu 6. 5 cm daca esti baiat, iar daca esti fata scazi 6. 5 cm! Unele la mine is ff inalte.La virsta de 13-14 ani sa ai 1. 65 sau 1. 70 mi se pare cam banal, da ma rog...(se vede ca a influentat mama natura). Va doresc numai bine si sa cresteti cit mai inalti! Va pup!
Fa-ti un test de aflare a inaltimii! Aduna in cm. inaltimile parintilor, apoi imparte-le la doi si la final aduna daca esti baiat cu 6. 5 cm., iar daca esti fata scade acesti cm.Nu stiu cit este de adevarat, la cum eu la 13 ani am 1. 59, 5(aproape 1. 60)si sunt fata...Imi doresc sa fiu de 1. 70, nu cum mi-a dat mie 1. 64, 5, da ma rog...Va pup si va doresc numai sanatate! aaaaa si inca ceva:sa cresteti in inaltime cit veti vrea si sa nu va necajiti, fiindca inaltimea sau sinii nu reprezinta totul, mindriti-va de ceea ce aveti.Numai bine!
E foarte inportant sa stiti ca greutatea difera si fata de ce anotimp va aflati de ex. vara esti mai slab decat iarna
Georgiana230 întreabă: