Selena nu este insarcinata. cerd ca fetele care se oftica ca este impreuna cu justin bieber inventeaza astfel de zvonuri idioateee doar pentru a o "injosi". totusi daca ar fi fost insarcinata ar fi aratat la TV. nu credeti?
Nu! Exista multi oameni care n-o plac si zic toate minciunile ca sa n-o mai placa nimeni. Daca ne luam dupa toate stirile nu e bine fiindca una zicea ca Selena Gomez a murit si de fapt inca traieste. Funda?
Si te digo que eu estoy mas sorprendido que ti de enterarme de esta noticia, me vas a creer? porfavour dime que si, mi nina!
Pai daca este impreuna cu Justin Bieber (dupa cum se spune) atunci poti sta linistita nu are cum sa fie insarcinata.
A aratat deja la TV ca Selena ar fi insarcinata! Se spune ca tatal e Justin Bieber, dar eu nu il cred in stare de asa ceva! Sunt o mare fana a lui si nu vreau sa renunt la el dintr-o prostie. Selena are nevoie de putina publicitate, atat, avand in vedere ca albumele ei au fost un dezastru, da bine sa se tina ca o catea dupa Justin. Ea merita sa fie "injosita", vreau sa vad ce va mai spune cand se va afla totul!
Pentru JBLorenaLoreJB :
Continua sa visezi ![]()
PS: Daca faci un copil cu Bieber sa ne inviti si pe noi la botez ![]()
Nu este adevarat! eu sunt un fan mare al ei si stiu totul! si oricum arata la stiri.
Mai bine sa asteptam un timp o sa aflam mai multe. Sunt fete care la 12 ani nasc, dar nu au iubiti e din cauza ciclului, ASTA MA SHOCHEAZA!