Chiar daca sunt magazinele aceluiasi brand...niciodata nu ti se va schimba un produs luat de la N.Y Unirii intr-un magazin din Afi.E ca si cum tu ai cumpara blugi dintr-un magazin N.Y Romania si vrei sa ii schimbi in Franta
Sfatul meu este sa te duci cu bonul fiscal si cu blugii la magazinul din care i-ai luat, ti se vor restitui banii, apoi mai pui si tu ceva si mergi in Afi sa-ti cauti o masura mai mare. Cam maricica diferenta de pret...ar fi trebuit sa fie maxim 7 lei
. Oricum ar fi, bafta
Este posibil sa ii schimbe, atata timp cat esti dispusa sa platesti diferenta de bani.
Cred ca si asa o sa fie, insa eu vreau sa imi dea o alta masura daca gasesc pe care o vreau eu la acelasi pret, sa fac un schimb nu sa adaug si suma pana la 89 de lei.
Depinde de la magazin la magazin. Cred ca cel mai bine este sa te duci sa incerci, la urma urmei nu ai ce pierde.
Nu iti schimba marfa luata de la alt magazin. Trebuie sa ai bonul cu care ai cumparat de la ei.
Am bonul.
Ai bonul, dar ti-l schimba numai la acelasi magazin, nu la altul.
Aia de la casa mi-a spus ca in 14 zile pot sa schimb la orice alt magazin New Yorker dar am uitat sa ii spun ca aceeiasi pantalonila Afi sunt 89 de lei si la Unirii de unde era ea la casa am luat cu 67 de lei daca ii pot schimba sau trebuie sa adaug ceva in plus desi este acelasi magazin.
Din ce spui tu, eu inteleg ca sint doua magazine diferite. Este un raion NewYorker intr-un magazin Afi? Daca este asa, incearca. Dar trebuie sa dai diferenta fiindca ei vad valoarea. Daca nu, varianta data de @Anduuu este buna. Returneaza-i si ia altii de la celalalt magazin.
Deci New Yorker de unde i am luat sunt la Piata Unirii langa magazinul Unirea si am dat 67 de lei iar in Afi Mall au printre altele si magazinul New Yorker aceeiasi blugi insa costa 89 de lei. E aiurea oricum, dai intr-o parte 67 de lei pe acelasi produs din acelasi brand si te duci in alta zona tot acelasi magazin si acelasi produs si mai trebuie sa dai cativa bani in plus.
Fiind acelassi magazin, ar trebui sa fie si acelasi pret. Dar, iata ce este in tara asta!