Da gazul este bun pentru par se da inainte de a te spala cu 3 ore cam asa
Dar nu se prea mai gaseste
Dar cauta la plafare sunt unele special pentru par desi nu stiu daca e tot ca acela
Ai intrebat la chimicale? noi de acolo am cumparat se gaseste la sticle de plastic de un litru... spor la cautat
Exista la plafare o solutie de la ana aslan pe baza de gaz! Ce`i drept nu se gaseste peste tot, dar daca faci o vizita din 3 plafare, unu trebuie sa aiba! Bafta>
Gaz? eu nu cred asa ceva... eventual daca dai cu dioxid de sulf...esti lat in 5 minute
Este adevarat, gazul este folosit pentru regenerarea radacinii firului de par, la fel ca uleiul de masline, usturoiul, pentru uz extern.
Pentru uz intern, tratament si intretinerea sanatatii firelor de par se recomanda consumul in stare proaspata a tot ceea ce este verde : patrunjel, spanac, stevie, salata, leustean, varza, etc.
Gazul nu se mai gaseste intr-o locatie anume, cei din mediul rural cumpara gaz de la vanzatori ambulanti(oameni cu recipiente in carute). Deci gasesti numai daca te ajuta cineva din mediul rural... Nu cunosc de unde se aprovizioneaza vanzatorii ambulanti. succes...
Da, ai auzit bine in cazul in care vrei sa iti dai foc, insa ai nevoie si de o bricheta sau ma rog... un chibrit
Da, exista acest caz. Am auzit de el de la o colega de-a mamei de servici. Intr-adevar este bun pentru par, dar vrei sa stai nu stiu cate zile cu parul asa mirosind a gaz? Stiam ca are un miros specific, trebuie ' sa dormi cu el noaptea si este greu de suportat.
Sincera, nu am folosit, dar stiu din ce am auzit.
Buna Draga Si Eu Am Folosit Unele Produse Din Plafar Si Sunt Foarte Bune. Am Parul Foarte Lung Si De Aceea Imi Cade Foarte Mult...Am Inteles De La Mama Ca Gazul Este Bun Impotriva Caderii Parului...Si May Fato Cum Sa Te Gandesti La Foc La Bricheta Ce Esti Emo Style? Vezi De Trebuie Ta Moarto Daca Ai Reclamatii Spune
Gazul lampant se gaseste in orice benzinarie...si invechita sau neinvechita, metoda asta e cea mai buna pentru par, il face mai des si stralucitor. Lorely trebuie sa te dai cu 3-4 ore inainte de spalare...NU MIROASE DELOC dupa limpezire, dar trebuie sa te limpezesti bine.succes
Au aparut atatea produse moderne si mai ales frumos mirositoare incat gazul este deja invechit.Intreaba farmacistul despre tratamente pentru par
Ai mare grija ca-ti poti arde scalpul. Asta e o moda de pe vremea cind nu existau atitea cosmetice. Cum sa folosesti gaz in 2009?
Nu este bun pentru generatia noastra noi nu mai avem paduchi sau alte insecte ..este o prostie pentru cei care nu inteleg evolutia tehnologieie
gazul era pentru o protectie asupra insectelor si nu pentru cresterea parului sau generarea lui poate dadea un pic de luciu..progresul il facea sapunul de casa
fartsandgiggles întreabă: