Bună.
Şi cine ţi-a spus că dacă te eplilezi şi te speli nu mai transpiri? Spălatul şi epilatul se fac pentru igienă, nu pentru combaterea transpraţiei. Este o reacţie fiziologică. Transpiraţia apare la efort fizic susţinut, îmbrăcăminte prea groasă, consum de lichide foarte calde, etc. şi chiar o afecţiune.
Consultă medicul de familie.
Un antiperspirant.
Pa, pa.
Un antiperspirant bun. Eu folosesc Dove si e foarte eficient, ma tine toata ziua si e si foarte delicat cu pielea. O alta varianta ar fi bicarbonatul de sodiu, dupa baie, te speli cu el, dar sa nu abuzezi.
Epilarea nu inlatura transpiratia. foloseste un roll -on bun si parfumuri proaspete. poti sa ai la tine tot timpul servetele umede
Si eu ma aflu in aceeasi situatie
. Incearca sa bei 2 litri de apa zilnic, si renunta la condimente(ceea ce e foarte greu pentru mine). sper sa reusesti!
Nu ai cum sa nu transpiri deloc, e modul prin care corpul tau iti arata ca este in stare buna de functionare
, uite un exemplu daca bei vara ceva rece transpiri imediat.In ceea ce te priveste pe tine probabil faci baie foarte fierbinte...
Cred ca aici o sa gasesti exact ce iti trebuie daca stii limba engleza: http://anda15995.sweatawaytoday.com
Eu iti dau un sfat priteneste du-te la o farmacie si intraba daca are pudra de corp este mai greu de gasit dar ajuta si eu am problema asta doar ca mie imi transpira mainile si cand m-am dat cu pudra de corp a mers
mad0i21 întreabă:
BucuresteanuAlexandra întreabă: