| AnnaEM a întrebat:

Am și eu o nedumerire. Ce faceți cu hainele pe care nu le mai purtați? Unde le duceți? Am tot donat din ele, cele pe care nu le mai purtam, am încercat sa pun și pe Vinted dar nu am vândut nici măcar un articol, am trimis și pe site-uri de profil dar fără niciun rezultat, acum am strâns deja vreo patru saci, cu care efectiv nu știu ce sa fac, sunt haine pe care am plătit destul de mult, nu știu cum ar putea fi valorificate. Cunoașteți vreun business care se ocupa cu hainele pe care nu le mai purtăm?

7 răspunsuri:
| HUAWEHUAWE a răspuns:

Cauta,,boschetari,, se imbraca si ele cu ceva.

| angel6lust a răspuns:

În orașe, sunt conteinere pentru pus haine, încearcă acolo.

| AnastasiaK a răspuns:

Ai dat mulți bani pe fiecare piesă în parte sau pe toate la un loc?

Cred că e de înțeles că dacă vorbim de clasicele tricouri între 30 și 50 de lei sau rochii la 100 de lei, deja purtate, oricine preferă să caute direct în magazin, eventual într-o perioadă de reduceri.

Din punctul meu de vedere, vânzarea își are sensul atunci când vorbim de piese vestimentare de sute de lei și evident fără a cere aceeași sumă pe ele (de exemplu, ai o rochie purtată care a costat 500, realist vorbind mai mult de 150-200 nu ai de ce să ceri pe ea).

Dacă nu a mers pe Vinted, probabil concluzia logică e că nu sunt articole pe care oamenii ar dori să dea bani și cea mai bună soluție rămâne să fie donate.

| Fatamuntilor a răspuns:

Din cand in cand fac curat prin dulapuri.
Pun deoparte pantaloni care nu ma incap, tricouri, camasi, haine de iarna., etc care sunt inca bune.Le pun in saci si le pun langa pubela.Tot timpul le ia cineva pentru ca dispar la scurt timp.
Pooti incerca pe grupurile de pe FB daca le vinzi, dar nu poti sa te aspepti la cine stie ce.Te complici
Cauta familili nevoiase asociatii care se ocupa cu asa ceva, inteaba la biserica asi doneaza.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Gunoi?! Iar, în orașele mari, am înțeles că primăriile au creat puncte de colectare haine bune.

| Cipi1212 a răspuns:

Le poți dona.

| TatianaIstrate a răspuns:

Daca te va tenta pana la urma ideea de a le dona si esti din Bucuresti poti sa le duci aici -- https://www.dgas.ro/project/centrul-de-economie-circulara/