| MissDelevingne a întrebat:

Am un par aspru si gras.Pe scalp se depun niste coji ale acestuia.
Ce sa fac sa scap intr-adevar de aceste probleme.

P. S: Am par mediu si nu stiu cum sa mi-l aranjez.Idei?

Funda--raspuns la toate intrebarilehappy

Răspuns Câştigător
| ioana100 a răspuns:

Asa am si eu,nu este matreata sunt ca un fel de cojite,am uiat cum se numeausad.mai are cineva la tine in familie acest lucru? daca da, inseamna ca mostenesti, cum sunt si eu de la tatal meu.In ultimul timp ma dau cu un sampon medical care ti-l recomand,este de la Ducray,ambalajul este mic alb cu puin albastru, intreaba la farmacie depre el, este putin0 scump 40-50 lei dar il ti cateva luni.Eu mai intai ma dau cu un sampon normal iar dupa pun putin pe la radacini pentru ca asta conteaza...
la a doua intrebare este:intr-un spic,coada, coc daca ai parul tuns in scari prindeti parul intr-o coada pe partea dreapta si lasa-ti bretonul afara, arata super iti zic din propria experienta!happy
mult succes!

9 răspunsuri:
| cristinna23 a răspuns:

Spala-te cu un sampon special incearca nizoral e bun pentur cojile tale.si parul ti-l poti face bucle,ti-l, poti intinde,il poti increti, poti face ce vrei, bafta.

| sarpe65 a răspuns:

Am un ulei pentru tine

| MissDelevingne explică (pentru sarpe65):

Du-te dracului!winking e veche faza

| sarpe65 a răspuns (pentru MissDelevingne):

Ce faza vechie? crezi ca glumesc cu tine? asta e uleiul http://www.okazii.ro/......a112618326 daca iti place iti place daca nu, nu te uita

Pai da straight face am crezut ca glumesti...

| sarpe65 a răspuns (pentru MissDelevingne):

stai linistita;) asta e un ulei f bun eu folosesc din el este din pakistan citeste si spunem daca iti place http://www.okazii.ro/......a112477525

Nu stiu ce sa zic laughing nu cred ca face "minuni"... oricum aveam parul mediu spre lung dar l-am tuns si astept sa imi creasca. asta e singur leac...si gata laughing

| kitty_7228 a răspuns:

Mai bine spalate mai des pe cap poate este doar o urticarie sau ai alergie la vreun sampon spalate cu head and sholders apoi balsam de la syoss si gata problemele baftawinking

| veverita_9399 a răspuns:

O problema destul de nasoala.tin minte ca si tatal meu a patit-o si a cumparat de la farmacie sampon de urzica mirosea cam aiurea da a dat rezultate
si tot asa avea parul gras si cojite.
te sfatuiesc sa-l incerciwinking