| Ion1989 a întrebat:

Am vazut foarte multe haine pe Temu care nu cred ca le gasesc pe aici prin magazine prin Romania si din ce am auzit multe pot sa fie teapa, poti primi ceva care nu este ca in poza sau poate sa fie dintr-un material mult mai prost si am vazut multe comentarii pozitive acolo postate unii ziceau ca au primit exact ce era in poza altii ziceau ca au primit altceva, nu am comandat niciodata de acolo, dar ce probabilitate este sa comand ceva de acolo si sa fie rau? Doar niste haine voiam, sau doar e vorba de ghinion sau noroc?

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Concluzia este una.
Nu comanzi online articole de imbracaminte din diferite motive. Motivul este ca e posibil ca masura data de tine sa nu se potriveasca cu ce primesti.
Multi se plang ca primesc alta masura dar ei nu stiu ce masura au.

| Ion1989 explică (pentru darrio2007):

Eu stiu ce masura am, am M

| darrio2007 a răspuns (pentru Ion1989):

Ok. Comanda ceea ce iti place.

| Ion1989 explică (pentru darrio2007):

Dar sa nu primesc ceva rau, contrafacut

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti lua teapa de la temu, fiindca ei au sisteme automatizate care trimit produsul pe care tu-l cumperi si-l platesti.
Evidnet ca nu poti cumapra marfa de pe TEmu din magazinele romanesti, fiindca Temu NU vinde in magazinele romanesti, temu fiind o platforma de vanzari cu mii de fabricanti chinezi.

| Ion1989 explică (pentru Violleta2022):

Dar poti comanda ceva de acolo si sa fie un produs diferit fata de cel din poza? Sau stricat?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ion1989):

Nu, asa ceva nu se poate.
Nici macar nu poti comanda, acolo doar CUMPERI si platesti imediat, ca altfel nu pleaca nimic din depozitul lro din China.

| gabicoo a răspuns:

De regulă poza nu corespunde cu ceea ce primești în pachet. În poză produsul arată impecabil - în pachet primești ceva care seamănă cu poza dar calitatea este îndoielnică.

| Ion1989 explică (pentru gabicoo):

La toate produsele, sau doar la unele?

| gabicoo a răspuns (pentru Ion1989):

La majoritatea produselor. În special la haine - ceea ce te interesează pe tine. Hainele sunt de calitate îndoielnică.

Mda, dar unii au postat comentarii acolo si poze cu produsul si au zis ca este exact ca in poza

Au postat acolo la reviews poze cu hainele si au zis ca sunt exact ca in poza

Poate or fi OK produsele. Sau poate o fi ca pe eMag - nu accepta review-uri negative. Sau pot fi review-uri realizate de ei pentru a induce in eroare. Oricum eu nu am încredere. Plus că în curând vei plăti și o taxă suplimentară de 25 de lei pentru fiecare pachet venit din afara UE.

Acolo zicea si tara de unde au fost postate review-urile si erau si din Romania si erau in review-uri si poze cu oameni cum probeaza hainele

Și ce nu pot fi review-uri false?

Posibil, o sa incerc o singura data sa comand o haina de acolo si daca primesc ceva rau nu mai comand in veci de acolo, sa fiu lamurit

| qgenius153 a răspuns:

Mmmmmmmmmmm uraniu mmmmmmmmmmmmmmm

| EchoOfLogic a răspuns:

Ce comanzi de pe Temu nu vine întotdeauna autentic.Nu se compară cu ce vezi în poze și ce primești în realitate.

| RobocopBuisness a răspuns:

Ieși din casă și gasești haine, nu îți trebuie temu

| Mihaibbb a răspuns:

S-a auzit ca Temu livreasa si la usa cu plata cash ramburs mai e valabil?

| AnnaEM a răspuns:

Temu este o platforma care vinde exclusiv pe bază de prezentare a produselor în aplicație. Scopul este să vândă cantități cât mai variate de produse prin asa zise promotii care te fac sa revii pe site. Personal nu recomand temu, și nici alte aplicații din mai multe motive. Uite cateva:
1. Produse contrafăcute
2. Materiale ieftine de proasta calitate
3. Materia primă din acre sunt confecționate este necaliativa și riscanta pentru siguranța și sănătatea ta
4. Condiții de retur greoaie
5. Nu ai cu cine sa te înțelegi daca ai vreo întrebare sau nelămurire
6. Foarte des primești altceva decat comanzi
7. Foarte des produsele pe care le primești vin defecte sau cu mărime greșită
8. Absolut tot ce comanzi este infectat cu bacterii și necesita dezinfectare sau spalare
9. Uneori promoțiile promise sunt doar niște cârlige care te determina să plasezi o comandă
10. Concurenta neloiala cu produse sub tarhetul de performanta și calitate (dacă ne referim la electronice sau electrocasnice, cât și la haine și alte categorii)