Concluzia este una.
Nu comanzi online articole de imbracaminte din diferite motive. Motivul este ca e posibil ca masura data de tine sa nu se potriveasca cu ce primesti.
Multi se plang ca primesc alta masura dar ei nu stiu ce masura au.
Eu stiu ce masura am, am M
Ok. Comanda ceea ce iti place.
Dar sa nu primesc ceva rau, contrafacut
Nu poti lua teapa de la temu, fiindca ei au sisteme automatizate care trimit produsul pe care tu-l cumperi si-l platesti.
Evidnet ca nu poti cumapra marfa de pe TEmu din magazinele romanesti, fiindca Temu NU vinde in magazinele romanesti, temu fiind o platforma de vanzari cu mii de fabricanti chinezi.
Dar poti comanda ceva de acolo si sa fie un produs diferit fata de cel din poza? Sau stricat?
Nu, asa ceva nu se poate.
Nici macar nu poti comanda, acolo doar CUMPERI si platesti imediat, ca altfel nu pleaca nimic din depozitul lro din China.
De regulă poza nu corespunde cu ceea ce primești în pachet. În poză produsul arată impecabil - în pachet primești ceva care seamănă cu poza dar calitatea este îndoielnică.
Ce comanzi de pe Temu nu vine întotdeauna autentic.Nu se compară cu ce vezi în poze și ce primești în realitate.
Temu este o platforma care vinde exclusiv pe bază de prezentare a produselor în aplicație. Scopul este să vândă cantități cât mai variate de produse prin asa zise promotii care te fac sa revii pe site. Personal nu recomand temu, și nici alte aplicații din mai multe motive. Uite cateva:
1. Produse contrafăcute
2. Materiale ieftine de proasta calitate
3. Materia primă din acre sunt confecționate este necaliativa și riscanta pentru siguranța și sănătatea ta
4. Condiții de retur greoaie
5. Nu ai cu cine sa te înțelegi daca ai vreo întrebare sau nelămurire
6. Foarte des primești altceva decat comanzi
7. Foarte des produsele pe care le primești vin defecte sau cu mărime greșită
8. Absolut tot ce comanzi este infectat cu bacterii și necesita dezinfectare sau spalare
9. Uneori promoțiile promise sunt doar niște cârlige care te determina să plasezi o comandă
10. Concurenta neloiala cu produse sub tarhetul de performanta și calitate (dacă ne referim la electronice sau electrocasnice, cât și la haine și alte categorii)