Fiecare are propriul sau stil, daca nu esti pe aceeasi lungime de unda, nu aveti nimic in comun, nu vad de ce ai fi prietena cu ea, e doar o colega, o saluti si treci mai departe.
Nu trebuie sa o eviti parca ar avea ciuma ( ca nu are), ci pur si simplu politicos, ca de, suntem oameni.
Nu. Nu ar trebui sa eviti oamenii doar pentru ca par diferiti de tine. Nu este nimic rau in asta. Poti afla lucruri noi de la ea si poate fi o persoana chiar ok.
Daca totusi simti ca nu aveti nimic in comun, asa cum au spus si utilizatorii de mai sus incearca sa fii macar politicoasa cu ea si sa nu o tratezi diferit.
Nu e nimic rau in a avea un prieten putin diferit. Poti avea sansa sa inveti multe lucruri noi. Eu zic sa nu te temi sa fi in preajma ei. Cat timp nu te influenteaza sa faci lucruri gresite, ar putea fi o buna amica...depinde de gusturile tale.
Nu judeca dupa aparente! Multi se imbraca asa si sunt oameni de treaba, buni.
Tulai.-. ori glumesti, si chiar m-ai facut sa cred ce zici, si mi-ai dat o doza buna de nervi ori tu chiar vorbesti serios. Daca vorbesti serios, sper ca o sa ajungi in,, pielea" acelei fete, sa vezi cum ii sa fi evitat.