E in scari tunsoarea vad. Spune-i mamei tale ca te va face sa te simti mai bine daca te tunzi asa.
Modul meu de abordare e putin mai dur.
Nu inteleg ce Doamne -iarta-ma au parinti cu parul odraslelor sale, il poata ei sau ce?
Eu mereu am avut voie, sa ma tund exact cum am vrut, si daca vr`odata au aparut dicutii desprea asta le-am spus ca este parul meu, aspectul meu, si atata timp cat nu e dus la extrem eu il aleg.
Au inteles asta.
Incearca si tu la fel, spune-i ca nu vei opta pentru culorile acelei fete ( pentru inceput) si ca doresti doar forma frizurii.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Nu stiu ce sa zic. fata din avatarul tau pare putin EMo... dar daca vrei asa mult, de ce nu.
Deci, ai putea sa ii zici mamei tale ca asa e la moda, sau ca asa iti place tie... ii zici ca vrei sa incerci ceva nou si ca daca nu o sa iasa bine, vei reveni la frizura ta veche [desigur ca ii zici asa numai sa te lase] iar apoi dupa vreo o luna-2 o lasi asa. daca iti zice sa mergi sa te tunzi sau ceva [putin probabil] ii zici ca iti place asa.
Sper ca te-am ajutat
Depinde de forma fetei si de trasaturi.Ai putea incerca asa ceva, dar eventual sa-i spui la coafeza sa nu-ti rareasca parul asa de mult.Cat despre mama ta, spune-i sa vina cu tine la salon, si sa-i spuna coafezei sa-i mai arate ceva frizuri interesante dar sa-ti placa si tie.Succes.:*
anonim_4396 întreabă: