anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi fac breton dar nu stiu daca mi-ar sta bine. exista un program ceva ca sa vad daca mi-ar sta bine?

10 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Http://www.taaz.com/virtual-makeover#tab=hairstyle
Ai nevoie de o poza de a ta si o poti edita cum vrei. Bafta.

| 愛日本 a răspuns:

Hei,poti merge la un coafor si sa il rogi sa-ti faca un breton fals, sunt si pe internet tutoriale poate reusesti sa il faci.Nu trebuie sa iti tai din par, doar il prinzi cumva si arata ca si un breton natural.(nu prinzi tot parul)

| RobertMoon a răspuns:

Daca ai fruntea cat palma nu iti sta bine pentru ca ai fruntea mica. Dar acum de unde sa stim cum ai tu parul scurt/lung?

| RobertMoon a răspuns:

Atunci fara breton.

| Vanqu1sh a răspuns:

Da, pui o poza cu tine si vezi parerile. Cum pana mea sa iti zica programele daca iti sta bine cu breton sau nu?

| differntlife a răspuns (pentru Vanqu1sh):

Exista programe unde iti poti pune breton fals. stiu fiindca mi-a povestit cineva de mult.

| Vanqu1sh a răspuns (pentru differntlife):

Nu crezi ca ar fi mai simplu sa ii intrebi pe cei din familie sau prietenii daca ti-ar sta bine cu breton sau nu? Eventual poti intreba si la un salon cum ti-ar sta mai ok, doar este interesul lor sa faca treaba buna si sa iti ia banii happy.

| KawaiiiPanda a răspuns:

Poti sa-ti iei parul si crestetul capului si il faci in doua dupa il pui peste frunte.E mai usor asa, pentru ca tu vezi in viata reala. Si eu am fost nehotarata si tot am cautat programe, dar nu m-a ajutat niciunul!
Bafta!
Funda? happy

| adyneldenys a răspuns:

Photoshop,gimp, dar sunt cam grele de folosit