| gabitza25 a întrebat:

As vrea sa intreb fetele:de cate ori v-ati vopsit?

13 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

De 2 ori, vara trecuta odata dar mi-am facut doar o suvita si vara asta mi-am facut la fel doar o suvita si puti din breton.

| Rockart a răspuns:

Dacă te vopseşti o dată trebuie să o faci mereu, cel puţin la 3 luni, fiindcă altfel creşte foarte urât părul, se văd rădăcinile, etc. Oricum, firul de păr o dată vopsit este gol pe dinauntru, este distrus, nu merită.

Eu mă vopsesc doar cu nuanţator roşcat şi îl recomand. E genial, se ia în câteva săptămâni şi nici nu distruge părul.

| DayByDay a răspuns:

De 5 ori big grin

| Kasia a răspuns:

De 3 ori, suvite de fiecare data.

| DarkBlood32 a răspuns:

De 0 ori.

| DarkBlood32 a răspuns:

Am zis ceva de rău? Doar am zis de câte ori m-am vopsit. Nu poţi să-ţi iei la revedere?

Răspuns utilizator avertizat
| DarkBlood32 a răspuns (pentru gabitza25):

Doamne! Vezi că sunt faţa. Şi mai dă şi tuu pe la întrebările mele şi o să aflii că sunt fată. Apropo, băieţii nu se vopesc şi ei? laughing

| iStarry a răspuns:

NIciodaa happy Imi place culoarea mea naturalabatting eyelashes

| denisa123456 a răspuns:

Nici numai am idee de cate ori m-am v opsit....si am parul sanatos tot ce conteaza este sa iti faci tratamente si sa il tunzi cand e nevoie si e ok.

| KameliaFrumusika a răspuns:

Eu de 2 ori si am 18 ani.Se spune ca de la vopseaua de par folosita in exces o sa iti cada parulsad sper ca te-am ajutat funda?

| MaryAlexy a răspuns:

De multe ori am 30 ani

| meGiorgiana a răspuns:

Eu am 21 de ani. si ma vopsesc tot la 3 luni. dar folosesc tratamente tot timpul si nu am probleme cu parul happy