Marimea sanilor este conditionata genetic. Nu iti vor mai creste. In afara de a te opera si a-ti pune implanturi, nu ai alta solutie. dar baratul care te va iubi, iti va adora sanii. Nu trebuie sa fii obsedata de asta, tu insemni mult mai mult decat o pereche de sani.
Anticonceptionalele asigura marirea sanilor pentru o perioada scurta de timp sau pentru o anumita perioada a lunii (inainte zilei de stop). Prostiile din comert care asigura marirea sanilor sunt o prostie, degeaba singura solutie permanenta este implantul
.
Ai 40 de kg si vrei sa ai sanii de 2 kg/buc? ![]()
Nu-ti face griji, sanii mici sunt mai usor de purtat, mai putin durerosi, mai putin expusi, mai greu sa faci un chist sau altceva, poti sa mergi si fara sutien fara sa ti se puna eticheta.
Greutatea prea mica este o problema, la fel ca si greutatea prea mare. Cei supraponderali sunt expusi la diabet, boli cardiovasculare, etc. Cei subponderali sunt expusi la alte boli, carentele iau forme mai grave la ei, etc.
Nu medicamentele sunt raspunsul la problemele de aceea natura, ci o dieta si un stil de viata mai sanatos. Sport, program de somn, iesiri in natura incluse.
Ceai de frunze de Hamei.este ff amar, dar daca poti sa-l bei este bun pentru asa ceva
Era odata la razvan si dani... facea pitipoanca aia niste exercitii pentru marirea sanilor... cauta pe youtube sau pe google poate asesti
Daca vrei, si iti permiti fa-ti un implanta, sau forbeste cu un instrucotr de fitness, pentru. ca am auzit ca sunt ceva exercitii care stimuleaza marirea sanilor.
Incearca cateva sfaturi tinctura de marar si te apuca de un sport ce-ti place in cateva luni va da roade... sper ca ti'am fost de ajutor pwpw.
Nu ma pricep, dar nu cred ca exista vreo metoda usoara pentru ca altfel toate femeile ar avea sanii mari. desigur exista implantul dar nu cred ca asta e ceea ce iti doresti. pe de alta parte poti sa mergi la sala si cu timpul o sa inceapa sa ti se dezvolte muschii pectorali si astfel sa creasca in marime, dar nu te astepta la rezultate spectaculoase.
Mararul este foarte bun pentru.crestere.poti cauta creme cu marar sau sa mananci des.
anonim_4396 întreabă:
Diana99_9557 întreabă: