Da,esti foarte slaba.Si eu sunt la fel, numai ca eu am pana in 1, 58 si 40 de kg si toata lumea imi spune ca sunt slaba.Am incercat sa ma ingras, dar nu am reusit, asa imi e felul.Eu iti spun sa nu te fortezi sa mananci mai mult decat poti pentru ca o sa iti fie rau, mie mi s-a intamplat asta.
Pa, pa!
Esti perfecta, draga mea.Ai timp sa te mai ingrasi si atunci nu o sa mai poti sa slabesti, asa ca mine!
Iti dau dreptate,fetelor sunteti tinere,nu va jucati cu corpul vostru,nu faceti tampeni sa va dereglati organismul asa de tinere, stie el ce trebuie sa faca, pana la 21 de ani aproximativ va veti ingrasa/slabi cine stie de cate ori, face parte dintr un proces normal, daca nu stiti de ce zic 21 (maxim 23 de ani )cautati pe net
Spui ca te simti bine asa cum esti, de ce stai sa asculti de altii? plus ca ai doar 14 ani, esti inca in perioada de crestere
Buna!
Eu zic ca esti bine. Daca mai pui 3-4 kg ar fi bine.Dar esti perfecta asa.Numai asculta ce zic altii
Mda, esti cam slaba, dar nu exagerat de slaba. Mananca putin mai mult si mai des si o sa mai pui tu in greutate. Nu e neaparat.
Daca tu crezi ca e ok asa, atunci nu asculta ce spun altii
si eu cred ca e bine cum esti!
Pai daca te simti bine asa nu trebuie sa te ingrasi, important tu sa te simti confortabil asa cum arati!
Si eu sunt tot asa numai ca am 49 de kg. Poate sa zica cine cce`o vrea daca eu ma simt bine asa cum sunt.