| Sonia19 a întrebat:

am cumparat renumitul sampon favisan pentru cresterea parului.Este pentru prima oara si vroiam sa va intreb cele care ati folosit cum se face spalarea. intr-adevar scrie pe spate dar nu inteleg cum adica se clateste cu apa acidulata si 1-2 linguri de suc de lamaie. Va rog sa imi raspundeti ca vreau sa ma spal diseara si sa stiu cum fac.multumesc

Răspuns Câştigător
| Himera a răspuns:

Mai, de crestere nu stiu ce sa-ti spun. Daca vrei efecte vizibile, pe langa samponul asta maseaza-ti scalpul usor in plus inainte si in timpul aplicarii samponului. Scrie sa te te speli de 3 ori pentru ca in prima faza sa se curete parul f bine si apoi sa fie hranit cu substantele respective. Daca vrei parerea mea, o hranire mai buna ar fi interna ( sa mananci sanatos si sa iei vitaminte). Apropo nu mi-ar strica o funda daca iti place raspunsul meu.batting eyelashes

3 răspunsuri:
| Himera a răspuns:

Cu apa acidulata adica dai dusul pe apa calaie(aproape rece) si cu presiune maxima si lingurile de lamaie poti sa le adaugi intre timp.(am folosit si eu si este foarte bun, iti fac parul lucios si il curata bine)

| Sonia19 explică (pentru Himera):

Dar ti-a si crescut?

| Sonia19 explică (pentru Himera):

Si acolo scrie ca de 3 ori sa ma spal pun odata las 3 minute.clatesc si repet

| Himera a răspuns (pentru Sonia19):

Mai, de crestere nu stiu ce sa-ti spun. Daca vrei efecte vizibile, pe langa samponul asta maseaza-ti scalpul usor in plus inainte si in timpul aplicarii samponului. Scrie sa te te speli de 3 ori pentru ca in prima faza sa se curete parul f bine si apoi sa fie hranit cu substantele respective. Daca vrei parerea mea, o hranire mai buna ar fi interna ( sa mananci sanatos si sa iei vitaminte). Apropo nu mi-ar strica o funda daca iti place raspunsul meu.batting eyelashes