|

Buna!

Am un par extrem de lung si as vrea sa il aranjez intr-un fel care sa sugereze finete, delicatete.

Aveti idei? Parul e drept.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sper sa te ajute cele de pe Pinterest, ai o gramada de stiluri de coafuri pentru parul lung shorturl.at/AGM29 (da copy-paste la link). A trebuit sa scurtez intr-un programul linkul de pinterest pentru a-l lua tot aici, dar aici vad ca nu apare sa dai click pe el, doar daca ii dai copiere.

| a răspuns:

Eu sunt de parere ca parul lung e mai feminin si nu e numai parerea mea. Dar nici extrema cealalta (un par mai lung de fund) nu e ok pentru ca va avea efectul contrar. Eu zic sa il tai drept pentru ca asa arata mai bine si sa ii faci niste onduleuri lejere, ori cu placa/ondulatorul, ori cu metode din astea gen bigudiuri, soseta etc si va arata frumos

| a răspuns:

Bună ^-^
Sunt în aceeași situație.
Până acum, mi-am dat seama că modul în care îți aranjezi părul, îți exprimă personalitatea și fizic.
Dacă atunci când ieși în club, îți lași părul după tine, puțin ciuruit să pari mai sexy, dar nu vulgar, atunci când mergi la un interviu de job, părul trebuie pieptănat, poate prins cu niște agrafe într-o parte, să nu îți tot vină în ochi în timpul discuțiilor.

Din punctul meu de vedere, depinde foarte mult de stilul tău, de felul tău de a fi, modul în care vrei să îți "scoți părul în societate".
Finețea și delicatețea o avem exemplu în epoca medievală, în care doamnele aveau o eleganță desăvârșită.
Dacă nu ești o fană a cocurilor, poate niște împletituri te-ar ajuta să îți aranjezi părul așa cum îți dorești.
Dă-i un search pe google : coafuri din epoca medievală, sau coafuri stil medieval și poate găsești ceva în care te regăsești happy