Eu nu am participat la bal, dar iti spun cam ce am vazut.
Bineinteles sunt probele de dans.
Mai sunt probe in care trebuie sa extragi o intrebare si sa raspunzi la ea, la un bal a fost ca baiatul trebuia sa tina fata sa mearga "roaba" si cand ajunge la paharul cu suc sa'l bea prima.
La alt bal a fost o proba in care faceai ce vrei tu : cantai, dansai, recitai, jucai teatru. Orice vrei tu.
Mai era o proba cu baloane, trebuia sa introduci un ac in balon prin gaura aia prin care se umfla fara sa'l spargi. 
Daca imi mai aduc aminte iti mai scriu.

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

De obicei dans pe diferite melodii cu partenerul de fapt cam pe asta se bazeaza toate balurile mai e si o proba speciala in care trebuie sa faci impreuna cu partenerul un moment fie el dans, o mica sceneta, sau cantat asta trebuie stabilit dinainte iar restul probelor sunt date de organizatori de ex sa pictezi mancarea preferata a partenerului tau sa canti o melodie dupa ce ai inspirat heliu si multe chestii trasnite a da si mai e cultura generala se depucteaza mult aici asa ca ai grija mult succes sper ca te-am ajutat
Ciao! Poi una sa prezinti haine.adica sa defilezi, alta de inteligenta. intrebari generale de cultura generala! alta probla abilitatile tale...cum ar fi sa canti, dansezi sa spui o poezie, si restul probabil mai sunt cateva surprize. facute de organizatori.adica sa spargi un balon cu fundu.tot felu d prosti! iti urez Bfta!

anonim_4396 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă: