E bine! nu te mai necaji si tu cu kilele in plus baietilor le place sa prinda ceva de pe fete nu le trebuie fete cu doua bete-nfipte-ncur aparat de mers pe drum
))) de obicei din inaltime se scade 10. deci esti perfecta
Da este normal...nu ai 50 si de kg nu ai nici 30 si de kg.esti undeva la mijloc, deci esti ok
Pai iti zic cum poti sa calculezi singura(tu esti perfecta la greutate)dupa virgula vine 55 si trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat numarul de dupa virgula
Eu am 13 ani 1.60 si 48 de kg.E bine.Cand ajungi la 1.50 trebuie sa ai 40 de kg, iar tu ai 1.55 si 45...merge si mai putin de 45kg... oricum e okey.
Eu cred ca esti un pic cam mica, dar daca parintii tai nu sunt prea inalti e ok, daca nu, ai sa cresti. Practic esti mijlocie, si asta e bine. Eu la 11 ani am 1, 64 si sunt prea inalta si parintii mei cred ca oamenii inalti sunt frumosi, desi copii imi spun ca sunt cat mamele lor. In fine, e bine asa cum esti, daca ai o problama ca esti mica gandeste-te ca unii sunt maari si asta e urat deci e mai bine sa fii mica. .
La varsta ta trebuie sa ai 46.8 kg eu am un program care socoteste kilogramele funda
Varul meu are 13 ani, 1, 53 metri si are 53 kg, si arata bine, nu este gras.
eu la 13 ani (1.58) aveam 56 kg
Eu am un program care... N-am niciun program, esti perfecta!
Da este normal. Si nu poti sa zici daca este normal pentru pana la varsta de 14-16 ani te poti inalta foarte mult si poti slabi/ingrasa. Funda?
D este normal de ce sa nu fie si eu am tot 13 ani si tot aceeasi greutate ca si tine asa ca nu te mai ingrijora degeaba.
Funda?
Logic... ca e bine adica poate sa fi fost de 1 60 da e bine ce ti se pare ca esti grasa sau ceva?
Da...este normal sa ai 45 de Kg daca esti destul de dezvoltata pentru varsta de 13 ani... Este normal sa ai chiar intre 43-45kg (fuditza nu am nici o fundita:X )
Ai sa vezi mai tarziu, undeva pe la 18 ani. daca greutatea ta este normala! Acu nu are rost sa te gandesti!
Dapp... e foarthe normalsunt oameni care sp ca la 13 ani trebwie sa ai mai mlt si oameni care sp ca trebuie sa ai mai putin, daca wh t simti bine in pielea tha e perfect>
anonim_4396 întreabă: