| lips a întrebat:

cam ce greutate ar trebui sa am la 13 ani / 1, 55 m ...si greutatea ...45 kg este normal ca la varsta asta sa am atat? fundita +vot @@

Răspuns Câştigător
| Biancaify a răspuns:

E bine! nu te mai necaji si tu cu kilele in plushee hee baietilor le place sa prinda ceva de pe fete nu le trebuie fete cu doua bete-nfipte-ncur aparat de mers pe drumlaughing))) de obicei din inaltime se scade 10. deci esti perfectawinking

20 răspunsuri:
| auroraa a răspuns:

Eu cred ca e foarte ok...eu am 13 si am 1.64 si am 50 kg happy

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Da este normal...nu ai 50 si de kg nu ai nici 30 si de kg.esti undeva la mijloc, deci esti ok

| iulikka a răspuns:

Stai linistita esti in crestere, o sa mai cresti

| crisbebe a răspuns:

Pai iti zic cum poti sa calculezi singura(tu esti perfecta la greutate)dupa virgula vine 55 si trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat numarul de dupa virgula

| LoveBlind a răspuns:

Eu am 13 ani 1.60 si 48 de kg.E bine.Cand ajungi la 1.50 trebuie sa ai 40 de kg, iar tu ai 1.55 si 45...merge si mai putin de 45kg... oricum e okey.

| Tsunade99 a răspuns:

Eu cred ca esti un pic cam mica, dar daca parintii tai nu sunt prea inalti e ok, daca nu, ai sa cresti. Practic esti mijlocie, si asta e bine. Eu la 11 ani am 1, 64 si sunt prea inalta si parintii mei cred ca oamenii inalti sunt frumosi, desi copii imi spun ca sunt cat mamele lor. In fine, e bine asa cum esti, daca ai o problama ca esti mica gandeste-te ca unii sunt maari si asta e urat deci e mai bine sa fii mica. big grin.

| Andr7687 a răspuns:

Da este normal

Răspuns utilizator avertizat
| IamIce a răspuns:

Da e normal eu am 14(abeea impliniti) 1.72 60 kg tongue

| GeorgeGabriel a răspuns:

La varsta ta trebuie sa ai 46.8 kg eu am un program care socoteste kilogramele funda

| Bogdannn96 a răspuns:

Varul meu are 13 ani, 1, 53 metri si are 53 kg, si arata bine, nu este gras.
eu la 13 ani (1.58) aveam 56 kg

| imifacuncontincarescriucudiacritice a răspuns:

Eu am un program care... N-am niciun program, esti perfecta!

| xLemonish a răspuns:

Da este normal. Si nu poti sa zici daca este normal pentru pana la varsta de 14-16 ani te poti inalta foarte mult si poti slabi/ingrasa. Funda?

| Luminitzalove a răspuns:

D este normal de ce sa nu fie si eu am tot 13 ani si tot aceeasi greutate ca si tine asa ca nu te mai ingrijora degeaba.
Fundahappy?

| Clauditzza_7347 a răspuns:

Este perfect.

| Roberta_9487 a răspuns:

Logic... ca e bine adica poate sa fi fost de 1 60 da e bine ce ti se pare ca esti grasa sau ceva?

| Lauryca_4669 a răspuns:

Da...este normal sa ai 45 de Kg daca esti destul de dezvoltata pentru varsta de 13 ani... Este normal sa ai chiar intre 43-45kg (fuditza nu am nici o funditahappy:X )

| CattalinRo a răspuns:

Ai sa vezi mai tarziu, undeva pe la 18 ani. daca greutatea ta este normala! Acu nu are rost sa te gandesti!

| YoYo_4285 a răspuns:

Dapp... e foarthe normalwinkingsunt oameni care sp ca la 13 ani trebwie sa ai mai mlt si oameni care sp ca trebuie sa ai mai putin, daca wh t simti bine in pielea tha e perfect>big grin