| XAndreeaAndreeaX a întrebat:

cam de 1 luna ma duc la masaj, la centrul de spa unde merge si sora mea. E super tare si va recomand masajul anticelulitic, relaxare tonifierebig grin. Primele 3 sedinte am avut ca maseuza o fata super, care facea masaj de nota 10, saptamana trecuta ma duc eu linistita la masaj, ma dezbrac, ma pun pe masa si dupa putin timp aud un buna ziua, de barbatlaughing) am ramas plutalaughing, zice de cateva zile eu am preluat clientii colegei care a plecat. Eu eram goala incremenita nu stiam ce sa fac, am ramas pe masa intinsa pe burta, m-a intrebat incepem?, am zis ca da si a inceput sa ma maseze pe talpi, masaj a fost super ok, nu am simtit ca ar fi vreo dinferenta intre fata de di-nainte si acest baiat, doar ca el are mainile mai mari. Chestia este ca imi este rusine ca m-a vazut dezbracata si nu as vrea sa mai dau ochii cu el, am abonament cumparat de sora mea pe 3 luni, trebuie sa ma duc in continuare ca altfel ea se supara. Nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Iancu_Marin_1987 a răspuns:

Cred că ar trebui să lași baltă frica. De obicei, bărbații văd mai mult de o femeie goală în viața lor. Dar masorii? happy

Nu văd niciun motiv să vă fie rușine, sunt sigur că bărbații care masează femeile au deja „imunitate" la corpurile dezgolite. Dacă spuneți că masorul face masajul bine, atunci e experimentat. Dacă e experimentat, înseamnă că nu sunteți prima femeie pe care o masează.

Sfatul meu: relaxați-vă și primiți plăcere happy

2 răspunsuri:
| AndreiMihaiLNM a răspuns:

Nu ai de ce sa ti fie rusine... (Daca vrei adauga ma la prieteni pe TPU)

| Lacramioara_Xenia_1990 a răspuns:

Vorbește cu ea, sigur o să înțeleagă situația ta. Si dacă mai vrei masaj, du-te la un alt spa si spune-le celor de acolo să nu îți pună masior (scuze nu stiu cum se scrie) bărbați. Funda?