Buna!
Gasesti aici toate informatiile necesare : http://www.douglas.ro/douglas-card/beneficii/
Mult succes!
Am citit ce scrie insa nu stiu daca e ca la Sephora. Cand mi-am facut card Sephora la prima tranzactie mi-au dat o oja pe care mi-am ales-o eu. Nu stiu daca si Douglas are asa ceva
Daca nu scrie, atunci nu-ti vor oferi un cadou ca cei de la Sephora. Poti intreba la un magazin ca sa fii sigura.
La cum sunt vanzatoarele din Douglas si Kendra sunt in stare sa ma ia la bataie.
Credeam ca doar la mine in oras e problema cu vanzatoarele din Kendra, Douglas nu am.Ca sa nu intrebi la magazin, iti voi da link cu magazinele lor si poti suna acolo : http://www.douglas.ro/magazine/
Nu vai. Ma uitam la produsele NYX si incercasem multe alte produse si vine una infumurata la mine si zice :Vezi ca doar primele sunt testere. Doamne fereste, stiam si eu doar incercasem o groaza pana atunci. La mine nu are Sleek. Tu ai?
Da, am.Mi-a povestit o prietena ca se uita la niste oje si vine una repede : Vezi sa nu le scapi..si daca le scapa ce? Probabil se poarta asa ca ne vad mai mici, dar si unei persoane adulte i se intampla sa scape ceva pe jos din neatentie.Te urmaresc prin tot magazinul si se uita urat la tine, nu ma mir ca nimeni nu e niciodata in magazin si in DM e plin.
Citeam pe blogul Iguanitzei ca a lucrat in Douglas si mereu colegele se purtau urat cu ea. A mers in Kendra si s-a uitat la multe produse si toate vanzatoarele au venit sa o intrebe daca vrea sa o ajute. Ea le-a raspuns frumos pana la ultima care a scos-o din sarite. Nu inteleg de ce nu ne lasa sa ne uitam singure? Daca vreau ajutor pot sa il cer cum am facut ieri in Makeover si tipa de acolo s-a mazgalit si ea pe maini cautand un fard cum e marsala dar mai rosiatic si dupa cautand un ruj mat aratandu-mi-l pe cel care l-am cumparat. Chiar daca imi usuca buzele mie imi place pentru ca rezista foarte bine.
Pana la urma ar trebui sa constientizeze ca ele stau la dispozitia NOASTRA si ca ele trebuie sa ne respecte pe NOI, pentru ca NOI facem vanzare.
Mihaibbb întreabă:
greenlilly întreabă: