Aaa nu.din contra. spalatul des iti face parul sa arate mai uleios, dupa cateva zile. acum nu stiu cum esti parul tau.
daca glandele sebacee au tendinta de a produce si mai mult sebum. Dar de ce nu incerci cu ulei de ricin amestecat cu ulei de maslin?
.ii foarte ok... aplicam masca o daca sau de doua ori pe saptamana.si iti pot spune sa am avut rezultate. Si in plus uleiul de ricid nu ii chiar asa de scump.
. Oricum te sfatuiesc sa incerci
!
:0nu creste mai repede daca il peli mai des,incearca ulei ricin+vitamina A uleioasa+vitamina E uleioasa(se gasesc in farmacii),dupa fiecare baita la cap te ungi cu doze egale, amestecate, lasi pana a 2 zi dimineata parul invelit intr-o folie, apoi faci baita si aplici balsam.fa asta cat de des (si de 2-3 ori pe saptamana).o sa ai o surpriza
Cica freak`l cu unghiile bretonul de multe ori si creste nu stiu cat e de bun sfattul dar daca vrei inceraca
Cumpara-ti ulei de ricin, nu e scump, chiar e ieftin.Eu il folosesc de vreo 3 saptamani, si crede-ma ca a inceput sa se cunoasca, nu stiu, mie asa mi se pare...sunt foarte foarte foarte multumita de acest ulei,mi-a facut parul mult mai moale,n-am cuvinte, merita! eu una, il folosesc si sunt foarte multumita!
Succes!
tagg întreabă: