Draga mea,
Sunt lider superior in Avon si Ambasador Avon.
Vreau sa te anunt ca primesti bani in functie de valoarea ta de comanda. Cu cat este mai mare cu atat castigi mai mult. De exemplu: Daca tu si sora ta strangeti o comanda de 1000 de ron, castigati 400 de lei. Mininul de comanda pe campania care ar trebui sa -l plasati este de 120 de lei la care aveti de 15%si daca sunteti active campanie de campanie primiti si 5% discount la valoarea de comanda in plus fata de cei 15%. Avem programe motivationale care ajung pana la 50% reducere si primiti si produse in valoare de 430 lei pentru primele 4 campanii de la inscriere ca si reprezentant Avon.
Daca doriti sa deveniti reprezentanti si sa va ajuti cu tehnici de recomandare, cursuri pentru incepatori si alte sfaturi ma puteti contacta la 0722845079/0765184578 sau la adresa mea de maill gabriela.sandica@gmail.com.
Va stau la dispozitie cu orice intrebari.
Tine minte ca o comanda de 500 de lei o poti strange si intr-o zi fata de o comanda de la oriflame. Comenzile la Avon se pot strange mult mai rapid fata de cele de la Oriflame. Este alegerea ta acum.
Iubita eu te pot inscrie la lider avon si iti poti face propria echipa si poti castiga multi mai multi bani. Daca vrei iti explic mai multe.iti las id-ul meu de mess si vb mai multe acolo (crazy_ass_zuza). Astept raspuns de la tine
Iubita eu te pot inscrie ca lider avon si iti poti face propria echipa si poti castiga multi mai multi bani. Daca vrei iti explic mai multe.iti las id-ul meu de mess si vb mai multe acolo (crazy_ass_zuza). Astept raspuns de la tine
Draga mea, Ti-am zis mai sus ca sunt lider superior si Amabasador Avon.
Draga mea, Abordarea ta nu este deloc profesionala, tu reprezinti o companie destul de importanta si nu mi se pare deloc profesionala nici adresa ta de email. Lasi o impresie proasta. Mult succes.
Cel care ti-a explicat cu 25% ti-a zis bine, fie ca esti la orice filme de MLM si conteaza de cat muncesti atat castigi. Nimeni nu-ti poate spune o suma exacta, totul de comenzile pe care le ai. De exemplu daca tu ai comenzi de la prieteni, colegi etc cu o valoare de 500 lei, partea ta vor fi 375 lei (25% scade din valoarea comenzii)
NU nu poti castiga bani de la avon ci doar mici bonusuri cwm ar fi:parfum, farduri, etc daca ai multe comenzi vot?
Daca comanda ta depaseste suma de 900 de lei atunci castigi 300 de lei, cu cat suma este mai mare cu atat si suma de bani castigati va fi mai mare, iar daca depastesti 900 de lei si ajungi la 400 de lei poti castiga chiar si 400 de lei,
La 120 -
Buna vei primi un discount daca te incadrezi in urmatoarele:
120-289.99lei 15%
290-419.99lei 25%
420-749.99lei 30%
Peste 750 40%
Vei putea castiga si produse!
Da, se pot castiga bani. Mai exact cat muncesti atat castigi. Poti castiga incepand de la 18 ron si chiar la 400 ron, mai concret.
Draga mea, Nu castigi intre 18 lei si 400 lei. Poti castiga de la 10 lei pana la 3000 de lei. Informeaza-te inainte sa zici ceva.
Membru0 întreabă: