| natural a întrebat:

Buna fetelor! vreau sa-mi recomandati un deodorant f bun si mai ieftin.sa fie pana in 20 sau 30 lei. dau funda si restul vot.va rog mult de tot!

13 răspunsuri:
| iulikka a răspuns:

Lady speed stick sau rexona, dar cele simple nu cu miros de cine stie ce floare, pentru ca miroase oribil in contact cu transpiratiahappy

| Catheryne a răspuns:

Nivea Pearl Deodorant este bun si ieftin. happy

| Pixel2009 a răspuns:

Cele de la Yves Rocher sunt nr 1 în lume, aşa am citit într`o revistă, costă în jur de 22 lei... poate chiar mai puţin. Eu folosesc doar de la acedastă firmă dinainte să ştiu că sunt aşa apreciate, sunt f mulţumită de ele dar nu le poţi cumpăra decât pe comandă.
Unul pe care ţi`l poţi cumpăra f uşor e Rexona, cum ţi s`a mai spus, e f bun, într`adevăr.

| papusikatha a răspuns:

Rexona mi se pare cel mai bun deodorant, am incercat si Dove si Adidas, tot ce tine, Rexona m-a ajutat in cele mai extreme situatii.

| Liquify a răspuns:

Garnier Mineral sau Adidas Action-3

| Eღilia62 a răspuns:

Garnie Mineral Invisiclear e verde cu alb tubul.Nu mai stiu exact cat costa dar e intre preturile specificate de tine.

| ArianaDwen a răspuns:

Cien,e fff bun big grin am vreo 3 din astea acasa si costa in jur de 15 leihappyIncearca-l! Funda Plizz!:*:*

| Golanasul a răspuns:

Deodorantul cel mai mult este spalatul cat mai des si ieftin!

| RyGoLeTa a răspuns:

NIVEA dry confort 48h,regleaza tranpiratia,este Anti-pespirant deodorant, si este de culoare alba, costa 10-11 lei.Este foarte bun, eu numai pe el il folosesc.Numai bine!

| deniiiii234 a răspuns:

Eu am de la Adidas for women *roll on, violet*. Nu transpir deloc; i lasa un miros placut si proaspat un timp destul de indelungat. costa cam 11-12 lei, depinde de magazin.

| laura_7620 a răspuns:

Cel mai bun e Rexona, stick sau spray, nu conteaza.Dar rexona e cel mai bun.

| yuyu1310 a răspuns:

Nivea black and white

| K4TY28 a răspuns:

Garnier mineral action control. e in jur de 10-15 lei