Lady speed stick sau rexona, dar cele simple nu cu miros de cine stie ce floare, pentru ca miroase oribil in contact cu transpiratia
Cele de la Yves Rocher sunt nr 1 în lume, aşa am citit într`o revistă, costă în jur de 22 lei... poate chiar mai puţin. Eu folosesc doar de la acedastă firmă dinainte să ştiu că sunt aşa apreciate, sunt f mulţumită de ele dar nu le poţi cumpăra decât pe comandă.
Unul pe care ţi`l poţi cumpăra f uşor e Rexona, cum ţi s`a mai spus, e f bun, într`adevăr.
Rexona mi se pare cel mai bun deodorant, am incercat si Dove si Adidas, tot ce tine, Rexona m-a ajutat in cele mai extreme situatii.
Garnie Mineral Invisiclear e verde cu alb tubul.Nu mai stiu exact cat costa dar e intre preturile specificate de tine.
Cien,e fff bun
am vreo 3 din astea acasa si costa in jur de 15 lei
Incearca-l! Funda Plizz!:*:*
NIVEA dry confort 48h,regleaza tranpiratia,este Anti-pespirant deodorant, si este de culoare alba, costa 10-11 lei.Este foarte bun, eu numai pe el il folosesc.Numai bine!
Eu am de la Adidas for women *roll on, violet*. Nu transpir deloc; i lasa un miros placut si proaspat un timp destul de indelungat. costa cam 11-12 lei, depinde de magazin.
Cel mai bun e Rexona, stick sau spray, nu conteaza.Dar rexona e cel mai bun.
anonim_4396 întreabă:
natural întreabă: