( cum avea adela popescu inainte) :X sprancenele nw le am nici negru nici blonde intre. ce sa fac sa am blond? : :X nu imi place negru nu imi sta bine
 ( cum avea adela popescu inainte) :X sprancenele nw le am nici negru nici blonde intre. ce sa fac sa am blond? : :X nu imi place negru nu imi sta bine sa ma decolorez? nu e prea dur pentru par
 sa ma decolorez? nu e prea dur pentru par  ?  daca ma decolorez la salon o singura data voi scapa de negru? si dupa ce ma voi decolora ma voi vopsi blond
?  daca ma decolorez la salon o singura data voi scapa de negru? si dupa ce ma voi decolora ma voi vopsi blond  , va iesi asa cum trebuie :X? plzz ajutati.ma
, va iesi asa cum trebuie :X? plzz ajutati.ma  
  Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Buna. eu am fost bruneta si m-am decolorat. este foarte dur pentru par.eu am fost nevoita sa ma tund bob pentru ca mi-am ars parul groaznic. si nu cred ca iti va iesi dintr-o singura decolorare. bine, tine mult si de tipul de par, al meu de exp este f subtire  dar daca chiar esti decisa sa te faci blonda dupa fa si tratamente pentru par, de preferat tot la salon.
 dar daca chiar esti decisa sa te faci blonda dupa fa si tratamente pentru par, de preferat tot la salon. 

Buna laurita !
!
Pai cred ca e dur pentru par si apoi s-ar vedea si urat cand se apropie cineva 

dar poti  o data cu vopsitul parului sa iti  vopsesti si sprancenele
ar fi cel mai usor dupa mine si nici nu afecteaza cresterea sau altceva 
oricum succes:* si sa ne spui cum faci pana la urma!
fundita acum ?
?

Kqnfiwbcin întreabă: