Pielea face riduri daca este prea uscata si/sau are putin colagen.
Nu trebuie sa consumi prea multa apa, fiindca intinde pielea, prea tare, iar la uscare se vad riduri.
Colagenul se poate completa in organism, consumand racituri /piftie) cat mai multe, respectiv supe de oase fierte lung (4-6 ore) la foc foarte mic.
Lipsa colagenului si hidratarea necorespunzatoare sunt cauzele principale in imbatranirea prematura a tenului.
Liniile de pe frunte si in colturile ochilor se datoreaza zambetelor si rasetelor frecvente. Daca te uiti in oglinda cand razi sau zambesti, ai sa observi cum ti se formeaza riduri in colturile ochilor si pe frunte.
Ridurile de sub ochi se datoreaza noptilor majoritar nedormite sau somnul de slaba calitate.
Solutia pentru tine ar fi sa te duci la un dermatolog si sa-ti spuna ala ce anume sa faci pentru pielea ta.
Noi putem doar sa iti dam sfaturi dupa ureche cum ar fi suplimentele de colagen sau hidratarea mai buna. Dar cauzele pot fi altele in cazul tau. Nu avem de unde sa stim exact ce anume iti trebuie.
Imbatranirea e un proces inevitabil, nu o poti opri indiferent ce ai face. Cremele anti-rid, vopselele de par sau alte remedii, oricare ar fi ele, nu fac altceva decat sa mai ascunda momentan, cat de cat si pentru putin timp, semnele imbatranirii care oricum se inmultesc si se amplifica pe masura trecerii timpului.
La 21 ani ai mei? Vorbiți prostii.
La 21 de ani sunt persoane care deja au numeroase fire albe, parul grizonat aproape alb. Stiu persoane care inca din liceu, de la 15-16 ani, le-au aparut fire albe.
Salut Mario. Pot fi o mulțime de variante cu tot atâtea răspunsuri. De la producție deficitara de colagen la diverse afecțiuni temporare sau permanente. Este foarte bine că te îngrijești și dorești să ai un aspect sănătos. TPU nu este mediul care te poate ajuta în această privință decât prin prisma recomandării de a apela la un medic nutriționist și/sau estetician. Mult succes.
Pai daca alimentatia este sanatoasa si tot ai probleme de acest gen, cremele chiar sunt o solutie buna. Ideea este sa folosesti cat de des posibil apa rece cand te speli pe fata, si sa folosesti crema hidratanta, poate chiar si anti-rid cu care, seara sa iti faci si masaj facial. La nevoie, si folosirea cremei cu spf.
Chiar acum am o prietena de 40 de ani (insiste sa ma viziteze) care are fata ca o smochina uscata. E ereditar.
Hello
Eu beau multa apa plata dar tot tenul meu a luat-o razna
Mulțumesc de sfat
Bună,"remedii" ar fi multe și am să îți sau câteva exemple, toate naturale:
1.Coji de castraveți! Cojile sunt foarte bune.
2.Coji de banană!
3.Mască pentru față dintr-un gălbenuș de ou, 3-4 lingurițe de miere de albină și 3-4 lingurițe de ulei de măsline.
Dai pe ten, lași să se usuce, apoi clătești cu apă. Dacă ai putea găsi șampon EUCERIN, ar fi mai bine pentru spălarea tenului, eu folosesc eucerin de foarte mulți ani.
Toate acestea menționate dau randament, eu așa am făcut de foarte mult ori.Desigur,mai sunt și alte remedii, dar acestea 3 ajung.
Succes!
Przede wszystkim warto zaopatrzyć się w wysokiej jakości kosmetyki; to z pewnością pomoże Ci zachować młody wygląd skóry jak najdłużej. Uważam, że to bardzo ważne. Zazwyczaj zamawiam wszystkie kosmetyki w sklepie Globy b2b https://globy.com/b2bmarket/listing/beauty-personal-care/women-care; znajdziesz tam wszystko, czego potrzebujesz. Dostawa jest punktualna, opakowanie niezawodne, a produkty doskonałe.